21:16 racja. Ale widzisz, nawołuję koleżanki a One nie bardzo wiedzą, gdzie spółdzielnia i po co jakieś walne. Paznokcie wiedzą, gdzie się robi.
Pokutuje takie podejście - oni się biją o stołki, po co pójdę, nie będę im w tym pomagał/a. A to, jak się okazuje nie jest tak. Powinno się pójść we własnym interesie i wybrać osoby kompetentne, coś sobą reprezentujące, właśnie po to, żeby garstka nie rządziła tysiącami mieszkańców.
do 13.46 to beda takie dwie.............
Lepsi ci , niż poprzedni.......każdy o tym wie!!!
Lepsi ci , niż poprzedni.......każdy o tym wie!!!
Pani Grażyna Maj wygrała ze swoim projektem "Razem ostrowieccy seniorzy" tegoroczną edycję Budżetu Obywatelskiego z zakresu kultury. Gratulacje od mieszkańców SM Krzemionki! Można? Można!
do 21:29 - gratuluję mojej imienniczce. Tak Grażynko trzymaj ! Jesteś mądrą, serdeczną, pomysłową i bardzo zaangażowaną osobą w rozwój kultury lokalnej, a szczególnie w "Malwie". Pracuj ze swoimi paniami 50 +, bo wychodzi ci/wam to świetnie. MOJE GRATULACJE.
Piszta, piszta Mirki i Mietki, lada moment czerwiec i koniec forum. I gdzie wy bedzieta pisali?
22:05 Oni będom pisali do siebie sms-y
do 22:05 - i gdzie ja teraz przeczytam o tych milinach z Unii ? No gdzie? Panie Adminie, pozostaw chociaż wątek o spółdzielni krzemionki, bo tu o milionach dwóch takich pisało, a trzeci ich wspomagał.
Grazyna położyła forum a teraz czas na spółdzielnię.
p. mirek, to pan teraz gość? Nie wstydź się pan swojego podpisu jakiego używałeś od wielu lat. Po tych błędach na forum i mało elokwentnych wypowiedziach pisemnych lecz "ubarwionych" tzw. łaciną podwórkową od razu poznajemy pana "styl" pisarski. Forum tego nie będzie, pozostała "Gazeta Ostrowiecka". Tylko się nie pobijcie, który z 3 was będzie pisał najwięcej, najmądrzej, użyje więcej socjotechniki, obieca więcej milionów itd., itp. A forum, no cóż było, ale się skończyło. Szkoda.
Pomawiani na forum członkowie zarządu pełniący swoje funkcje do 2014 r., wygrali w Sądzie swoją sprawę. Wyrok Sądu jest prawomocny i wykonalny. Od wyroku przysługiwało stronom prawo wniesienia nadzwyczajnego środka zaskarżenia jakim jest kasacja. W terminie zakreślonym przez Sąd żadna ze stron nie złożyła odwołania.
Wyrok sądu II instancji oznacza dla skazanego: 600 zł grzywny, 5000 zł nawiązki na cel społeczny, zwrot pokrzywdzonym poniesionych przez nich kosztów sądowych (3x300 zł) oraz pokrycie kosztów postępowania w II instancji.
do 21:56 - i bardzo dobrze się stało. Już dawno powinien poprzedni Zarząd dobrać się do 4 liter temu pieniaczowi, który tylko obrażał, wyzywał, zniesławiał, poniżał w oczach spółdzielców, kłamał na ich temat. BRAWO WYGRANI. GRATULACJE.
Mam nadzieję ze jeszcze przed wyborami poznam autora autorów tej ulotki na temat spółdzielni. I mam nadzieję że nałożone kary będą bardzo bolesne.
To bardzo dobra wiadomość.
do wczoraj 05:19 - to może by tak założyć forum "Krzemionki". Ale byś się pan o sobie i twoich "pomysłach" naczytał. Ale ze względu na cenzurę i to forum by też szybko zostało zamknięte, bo policja i prokurator by mieli za dużo zgłoszeń. Nie kładźmy spółdzielni, skoro forum zostało jak to p. nazwałeś położone.
Pytanie do zarządu, RN i członków SM. Czy państwa zdaniem zasadny jest projekt uchwały w sprawie udzielenia absolutorium z-cy prezesa za okres od 01.01.2016 do 31.12.2016 r.? Czy uchwała powinna obejmować okres po skutecznie według Sądu Rejestrowego złożonej rezygnacji ze stanowiska?