ja zagłosuję na przewodniczącego komisji społeczno-wychowawczej... bardzo kulturalny człowiek
Może cię gościu zaskoczę, ale musisz wiedzieć, że w Spółdzielni pracuje wielu, ojców, matek, dziadków, babć, braci, sióstr, synów i córek (za co cię przepraszają), wnuków, wnuczek, a pewnie też, prawnuków i prawwnuczek.
23:07
ad) 3 pozyskalismy około 1, 5 mln brutto środków zewnętrznych, są na kontach. - FAKT
ad) 1, 2, 4. po pozyskaniu nie omieszkamy zamieścić niezwłocznie takowego komunikatu.
hmmmmmmmmmmm
No właśnie, pochwal się tymi środkami zewnętrznymi i bynajmniej nie tymi, które codzienne wchłaniasz.
Niuniu przestań.
Kochani, jesteście za mądrzy aby tutaj pisać. Gdyby Waszą energię wykorzystać jako dmuchanie w wiatraki, nie potrzebne byłyby elektrownie. Zero emisji.
Albo na polu w zrywaniu truskawek
Jakby nasz prezes dmuchał pod kotły to by ogrzewanie było za darmo
Q=0.24 I(kwadrat) x R x t. Gdzie tutaj widzisz dmuch (powietrze)? Ale pomysł dobry, dipracuj.
nie uwzględniłeś gościu C2H5OH
A kiedy u nas?
https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/SM-Ujescisko-Byly-zarzad-sila-wszedl-do-budynku-n145584.html
U nas złodziei wyprowadzono 5 lat temu i jednego mistrza nie tak dawno.
Krzysztofa?
Jeżeli nie jesteś podłym szują i kłamcą, napisz kto i kogo wyprowadził za złodziejstwo oraz kto i co ukradł. Gdybym chciał zniżyć się do twojego poziomu, to również mógłbym stwierdzić, że 5 lat temu w miejsce uczciwych i wartościowych weszli nieudacznicy, oszukańcy i złodzieje. Myślę, że nie byłoby ci przyjemnie po takim osądzie i również byś oczekiwał podania konkretów. Tak więc zastanów się co piszesz, jeżeli twój stan umysłu pozwala ci jeszcze na myślenie, ponieważ może cię spotkać to samo (a może ponownie), co Mirosława Kaczmarczyka, który za pomówienia zarządu sprzed 2015 r. otrzymał wyrok skazujący. Są ludzie, którzy idą drogą prawdy i są tacy, którzy budują karierę na kłamstwach i pomówieniach, i ja ciebie do takich zaliczam.
15.45
Wyluzuj. Było, członkowie bez przekrętów wybrali nową RN, co nie można powiedzieć o następnej 4, która weszła nieprawnie co orzekł prawomocnie Sąd. Członkowie po roku ocenili i już nie wybrali ich ponownie.
do 16:16
" mirek24
Swojak
Napisano 07 styczeń 2013 - 09:08:22
Widzę ,że niektórzy od czasu do czasu podszczypują mnie w dupę abym o nich nie zapomniał. W dniu wczorajszym było święto Trzech Króli, Święto Kościelne dodam. I jako osoba wierząca poświęciłem ten dzień Panu Bogu modląc się do niego. Modliłem się również za osoby ,które nie potrafią dobrowolnie zejść na ziemię tylko bujają w obłokach .No i Pan Bóg mi zesłał „widzenie” i mówi do mnie głosem z nieba: „Miruś dziecko Boże jaszcze kilka miesięcy i będzie po wszystkim”. Usłyszawszy te słowa /nadmienię ,że padły prosto z tej gwiazdy co za nią trzech Króli podążało/ zacząłem zastanawiać się nad łaską wybaczania. No ale tylko Bóg może Wam wybaczyć a ja nim nie jestem więc przykro mi. Co do wpisów to cieszę się ,że wszystkie są moje, jak wam zazdrość to złóżcie sobie wątek np .” jak zrobić przekręt aby nikt nie wykrył” i piszcie sami ze sobą jak się to robi. Chętnie poczytam i od siebie coś dodam. Oczywiście piszcie anonimowo niech będzie na mnie. Fajnie napisałem sam do siebie? "
15.34
uwzględniłem:
2 atomy węgla
5 atomów wodoru
a zabawy z ciebie OH hahaha