Naprawdę nie przeszkadzam wam ten zapach z tych waszych śmietników? co wy tam wrzucacie? Nawet przejść się koło tego nie da. Dodam tylko, że nie zauważyłem nigdzie indziej takiego odoru w mieście przejeżdżając na rowerze.
Z każdych śmietników tak jedzie. Ktoś miał naprawdę głupi pomysł aby wyburzyć altanki, które były przez tyle lat.
Może z każdych, ale z mało których tak się roznosi. Jak wspomniałem wcześniej te są naprawdę uciążliwe. Być może to właśnie sprawa tych altanek, nie mnie oceniać. Ja tylko stwierdzam fakt.
aleś debil śmiecie wyrzucają ,nie perfumy.Idź z tym do administracji,masz sanepid...wątpię byś coś zyskał ...Polska to kraj debili szczególnie tych od wszelakiego rodzaju rządów.
8:23 - to zaliczasz się do nich, tak? To znaczy do tych debili?
Pewnie u nich w rodzinie to dziedziczne
Na rosochach to przeciesz smród majo w genach. To rodzinne. My na Stawkach dbamy
Akurat na Stawkach też macie jeden taki śmietnik. Teraz numeru nie pamiętam, ale jak będę przejeżdżał to napisze. Wychodzi, że stawki to smród z pradziada pozostał.
To wszystko dlatego, że wyburzyli altanki śmietnikowe. Kosze stoją na wolnym powietrzu. Raz, że nie wygląda to estetycznie, a dwa, śmierdzi.
A autor sra fiołkami, francuski piesek
To ta nowa, tania firma sprzątająca miasto tak się solidnie wywiązuje ze swoich zadań:)))
ićta do Józefa
Który to już wątek krytykujący pracę tej "wspaniałej, bo taniej firmy", która obecnie sprząta w mieście? Ramondis był zły, bo się wrednym pisuarom nie podobała, no to teraz im podziękujcie albo każcie sprzątać w czynie społecznym.
Gościu 16:14 czyli tobie łamanie prawa nie przeszkadza?
Za Remondisu było to samo. Wszystko zaczęło się z chwilą wyburzenia altanek śmietnikowych.
O S M. Altanek nie likwiduje a montuje zamknięcia na klucz który dostaje każde mieszkanie. Zobacz tzw śmietnik rosochy 35 smród i zobacz co wyrzucają opony meble wersalki stare kible itd. Smród i ubóstwo nawet pokrywy nie zamykane omijam rowerem z daleka to miejsce.