Jak mi dobrze zapłacą, to mogę iść szkolić. Robiłem to już wcześniej
Ty też przede wszystkim bo już jesteś mało produktywny przed emeryturą a tak to może się zaslużysz wreszcie ojczyźnie
Tylko Konfederacja może cos zmienić w tym kraju kto mądry to wie
@04:57, „Tylko Konfederacja może cos zmienić w tym kraju”, - Konfederacja z kilkunastoma szablami w Sejmie? (często nie ma wśród nich jednomyślności, bo nieprzewidywalnie konfederują się).
Bądź sobie mądry, ale nie publicznie.
Jakim trzeba być niedorozwojem by głosować na POPiS i wierzyć że będzie lepiej? Tyle razy kłamali
09:29 no chyba nie to co jest teraz ?
Kto mądry, ten wie że konfederacja tylko dużo gada 04:57. Głosują razem z Tuskiem, nie ufam im za grosz.
Do woja to mlodzi ,ktorzy niebyli pójdą.I nalezy się aby szli anie niesprawne dziadki:)
Jest wojsko im płacą to za co biorą pieniądze? oni niech walczą
Najpierw zawinąć patologie w dresach wystającą pod klatkami, najgorszy sort debili
Europa, która zdaje się powoli tracić militarny parasol ochronny ze strony Stanów Zjednoczonych, stawia na wielkie dozbrajanie. To rodzi pytania o źródła finansowania armii przez kraje europejskie. Taka dyskusja czeka także Polskę. Zdaniem ekonomisty Janusza Jankowiaka, najbardziej odpowiedzialna byłaby "narodowa zrzutka" obywateli na wojsko. — Nie można armii finansować tylko długiem — dodaje dr Sławomir Dudek. Rząd na razie czeka na szczegóły planu Komisji Europejskiej...
Wyborcy PO i blokujący referendum w pierwszej kolejności płacić
Ale macie życzenia. A prawda jest taka że mimo podzielonych poglądów to i tak razem spoczniemy we wspólnej zbiorowej mogile.
5.47 konstrukcje dresowe mocne w gębie beda mogly sie wykazac
Hello kitty!!