Tradycyjnie aby nie narobić se kłopotów łamaniem ciszy wyborczej forum zostanie tymczasowo wyłączone.
Będzie można wątki czytać?
Pewnie nie.
I już widać ten szał ze strony Perspektywy i Tak dla Samorządu. Kto więcej wątków nasiepie i kto więcej drugiego obrzuci.
A jak patrzę przez okno to widzę gościa z bródką w kapturze jak zakleja na tablicy ogłoszeń jedne twarze innymi. A co odstaje to pomaga odpaść.
Jakby to miało znaczenie.
Ale zostanie tak klasycznie wyłączone. Przez wyciągnięcie wtyczki z gniazdka. 2024 rok.
Ja jestem za tym, aby nie można było dodawać komentarzy, ale można było czytać. Przecież w sieci nikt nie blokuje niczego.
Wszystkie fora społecznościowe w ciszy wyborczej są wyłączone. Pozostawienie możliwości czytania wpisów może być potraktowane jako bezprawne szerzenie propagandy wyborczej i ukarane słoną grzywną. Admin, uważaj, bo potem nikt nie będzie odpowadał tylko Ty. Każdemu dobrze zrobi oddech od tych szaleństw do granic wytrzymałości.
Dać mnie imię tej dziewczyny w czerwonej sukience co ją admin do nawoływania do ciszy zatrudnił.
Nie znam, ale jestem za stary, żeby ją osobiście zapytać :)
Zdradzi ktoś w końcu kto to jest?
https://img.freepik.com/free-photo/portrait-curious-charming-female-student-fashionable-red-dress_176420-24625.jpg
Że niby to sztuczne? Na szydełku robione? A ja stary dałem się nabrać? Koniec Świata...
Nie wiem czy sztuczne. Może prawdziwe. Jest trochę zdjęć w Internecie z tą osobą. Można sobie kupić i wykorzystać do różnych celów. Niedawno oglądałem zdjęcia osób, które nie istnieją - wygenerowane za pomocą sztucznej inteligencji. Może i ona jest sztuczna?
Powinno całkiem zniknąć jak obrazki i zdjęcia co tu kiedyś było choć tych akurat szkoda. Skasować nadpisać i zaorać i postawić odnowa na silniku PHPBB z moderacją edycją postów banami i warnami itp. A nie to co się tu teraz odwala.