Czy przyjeżdża do Ostrowca dobry endokrynolog? Jeśli nie to może ktoś ma namiary na Kielce, Radom? Bardzo mi zależy żeby szybko się dostać. Dość pilne.
Nie zgodzę się... Dr Cieplińska dobra jest do wypisywania leków, na pewno nie do diagnozowania. Leczyłam się kilka lat u tej Pani na naprzemienną niedoczynność i nadczynność, w końcu skierowanie na jodowanie, gdyż po ponad rocznym leczeniu Thyrozolem (lekiem przeciwtarczycowym) był szybki nawrót. Zapisałam się więc do Kielc do dr Walczyk i szybko zostałam zdiagnozowana i konieczne jest w moim przypadku całkowite usunięcie tarczycy. Wystarczyło zrobić jedno badanie o którego istnieniu dowiedziałam się od doktor z Kielc. Badanie kosztuje max 70 złotych, więc nie nadwyrężyło by chyba budżetu gabinetu dr Cieplińskiej... Już dawno miałabym problem z głowy a teraz czekam na termin operacji. Zawiodłam się i nie polecam.
Do Gość_mi 12.08 Na NFZ przyjmuje? Czy prywatnie? dr Walczyk
Byłam prywatnie, również na NFZ przyjmuje w ŚCO. Telefon do rejestracji prywatnie 502165314. Mnie bardzo pomogła, między wizytami przesyła jej się wyniki na maila i odpisuje czy modyfikować dawkowanie leków- bez płacenia.