Prosze o polecenie dobrego ginekologa z aparatem USG z Ostrowca.
dr. Szwabowicz. Przyjmuje w opiekunie na słowackiego w czwartki od 16. Bardzo miły i konkretny lekarz.
Dziewczyny odradzam lekarzy z OC. Jesli tylko to już Kielce.
Dr Frydecka. Ma usg dobry sprzęt. Wizyta 100 zł. Czeka się ok 2 tyg.
Dr Kieloch, nie ma usg ale bardzo dobra i doświadczona lekarka
Chcesz to dam Ci namiar na dobrego gin z Kielc. Czasem lepiej jechać dalej niż chodzić do konowała.nie prowadził 2 ciąże i jestem super zadowolona. Koszt wizyty to chyba 150zl w tym USG i recepty i zwolnienie jak coś. No i dba o swoje pacjentki potem w szpitalu i nie olewa jak inni lekarze. Jest bardzo dobrym specjalistą.
Dr n.med Grzegorz Świercz
602 317 672
Ul Paderewskiego 48
W Ostrowcu też są dobrzy lekarze. Później szpital w Kielcach?
Ja rodzilam w Kielcach i jestem super zadowolona. Lekarze bardzo dobrzy i dokładnie, położne i lekarki od noworodków też super. Jedynie jedzenie nie bardzo ale zazwyczaj i tak każdy ma swoje.
Moze ma ktos nr tel do dr Frydeckiej.Stacjonarny nie odpowiada.
Mam dwie koleżanki , które w tym roku prowadziła Frydecka i obie ją odradzają...
Moje dwie ciąze prowadziła dr Frydecka zakończone cc w tym pierwsze cc przedwcześnie zakończona ciąza o 2 miesiące bo odkleiło się nagle łozysko. Ja i syn wcześniak mamy się dobrze. 2 tygodnie lezałam po tym cc w szpitalu. Opieka super nade mną i dzieckiem. Druga ciąza zakończona planowanym cc. Wszystko dobrzr ze mną i dzieckiem.W drugiej ciązy lezałam w szpitalu w 7 miesiący. Podano mi steryd na rozwój płuc u dziecka w razie czego i zabezpieczono. Opieka super. Ja polecam nadal dr Frydecką.
Na stacjonarny trzeba dzwonic we wtorek i piątek kiedy przyjmuje.
Tylko Kielce. Nie ma porównania opieka i w ogóle podejście do pacjenta.