Popieram, w szpitalu wojewódzkim są bardzo dobrzy lekarze, mają ogromną wiedzę a nie to co w Ostrowcu. Nawet ci co pracowali u nas to uciekli do Kielc
To nie ginekolodzy są słabi tylko mieszkańcy powiatu cierpią na niedobór jodu .
Potrzebuje namiary na ginekologa zajmującym się leczeniem wypadania macicy
Mojej znajomej robiła jakąś lekarka w Lipsku. Podobno dobra, ale niemiła.
Ja również poszukuje namiary do ginekolog
Ta lekarka w Lipsku robiła mojej cioci operacje. Choć niemiła, ale rzeczywiście dobra. Nie znam nazwiska.
Zamiast wydawać na jednorazowe prywatne wizyty, można wykupić na 3 miesiące lub więcej abonament w Luxmed, Enelmed albo innej medycznej sieciówce. Najbliższe oddziały mają w Kielcach i Radomiu (placówki współpracujące), a bezpośrednio ich oddziały niestety tylko w dużych miastach. Standard obsługi bardzo wysoki, można skorzystać z wizyt u różnych specjalistów, zrobić od ręki podstawowe badania i nikt tam nie jest niemiły, czy opryskliwy. Nie ma czekania w kolejkach, rejestracja wizyt przez internet.
Potrzebuje namiary na ginekologa który zajmuje się leczeniem wypadania macicy
Przeczytaj wpis powyżej, potem poszukaj opinii na znany lekarz. Prywatnie w małym mieście nie chodź, bo finansowo to Cię tyle będzie kosztowało, jakbyś u profesora z Ameryki się leczyła
Mnie też potrzebny jest namiar na lekarza ,który przeprowadził by operacje usunięcia macicy z powodu wypadania
Polecam Lublin prof. Reichberger
Czy jest ktoś ,komu wykonywała operacje usunięcia macicy pani doktor
W Ostrowcu nie ma dobrego ginekologa. Dobrzy są tylko w braniu kasy.