Czy możecie polecić mi dobrego okulistę, oferującego w gabinecie komputerowe badanie wzroku i poświęcającego na dobranie szkieł trochę więcej niż 10 minut?
Ja byłam ostatnio u dr Nowaka,świetnie dobrał mi okulary,wizyta ok pół godziny,powoli i bez stresu.
kto był raz u maliszewskiej ten raczej więcej do niej nie pójdzie, kto był ten wie o czym mówię, w poczekalni nigdy nie ma pacjentów, a do innych lekarzy są kolejki to chyba o czymś świadczy
Tez bylam u tej doktor - akurat mnostwo ludzi bylo w poczekalni. Jednak dostalam takie okulary, ze nie zejde w nich po schodach ;)
Optyk też ci dobrze dobierze szkła. Mnie jedna z " doktorek" przepisała " minusy", a po badaniu u optyka okazało się, że mam " plusy". Inny świat po zmianie szkieł
na godziny są pacjenci umawiani to raczej tłoku nie będzie. Mnie pasuje doktor i niema stresu.
Pani Maliszewska maszyny ma, ale czy dobry specjalista... no nie wiem.
Po badaniu stwierdziła, że potrzebne są mi okulary.
Skonsultowałam to z innymi okulistami i stwierdzili, że mòj wzrok jest bardzo dobry... okulary niepotrzebne :)
A ja wczoraj byłem u Pana Sternala późnym wieczorem po 19 i jestem zadowolony. Maszyny ma chyba wszystkie jakie są potrzebne. Badane miałem jedno oko (przejrzał wszystkie) pod względem jakichś latajacych mi mroczków. Na pocieszenie dowiedziałem się, że nie ma zagrożenia i jest to coś jak normalny proces starzenia oka. Miło i trwało to około 40 minut. Polecam. Dla ciekawskich przyjmuje na Sienieńskiej koło urzędu stanu cywilnego
Czy mógłby Pan podać nr tel do dr Sternala?
Ja potrzebuję nr tel do dr Prudło. W jakie dni przyjmuje i ile kosztuje wizyta?