Jednak TVN kłamie i manipuluje faktami!!
Byłam dumna z Tuska ,a teraz widzę co sie dzieje!
Najlepiej byłoby i Tuska i Kaczora do jednego wora! I ci prawi i lewach nic nie warci! Nie mam zaufania obecnie do żadnej partii!
15:56. Co tam jakieś insynuacje, mnie bardziej niepokoi smutek w wystąpieniach tego z łupieżem. Czyżby bał się, że Anrzej zrewanżuje się teraz za lata upokorzeń przy pomocy kolegi ze Stanów?
16:11 i kto ci będzie wodę z mózgu robił jak TVN kupi Musk. To przyjaciel Trumpa i prawicowiec.
16:11, w obecnej sytuacji, chyba bardziej powinieneś się troszczyć o samopoczucie bezzębnego premiera:)
Głupie to są twoje nadzieje 23:53 na to, że koalicja 13 grudnia dotrwa do końca kadencji.
Nie dotrwają bo za dużo kręcą i nie mogą wywiązać się z obietnic mocodowcom którzy robili kampanie
Posypie się po przegranych wyborach w maju:))
Chyba trzeba spotkać się z Bolkiem i przeliczyć głosy, jak przy odwołaniu Premiera Olszewskiego, dokąd ta czerwona hołota będzie mieszać w tych małych główkach, bo te większe już zrozumiały.
Dziś wszyscy z KO są republikanami:)
Sikorski: Applebaum ? Nie znam
#BezSpiny: WYGRANA TRUMPA. KRYZYS U SIKORSKICH
Gościu 20:57 Wałęsa po wygranej Trumpa napisał, że to wstyd dla świata. Elektryk zawsze elektryzuje.
Ha ha ha Wałęsa wie dlaczego Kamala przegrała! Nie zaprosiła go Polonia przed wyborami do USA.
No i Orban usadził Tuska z brzegu w ostatnim rzedzie na unijnym szczycie w Budapeszcie.
A nasza klasa polityczna to dno! Niech mi ktoś udowodni, że jest inaczej.
Smsy z dzisiejszego Szkła Kontaktowego: "Nikt nie będzie pluł nam w twarz - sami się oplujemy" oraz "Przyszła kryska na Zbyszka, przyjdzie i na Matyska".
22:28 Otwórz sobie piwo albo coś szlachetniejszego i nie oglądaj gówna. Poczujesz się lepiej.
Ta wysmarowana na brązowo proputinowka juz zapowiada wojne handlową z chinami a chiny odbiją to sobie podwyzszeniem marzy w europie, takze po nowym roku wzrost cen sprzetu elektronicznego