Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

DONALD TUSK OBIECAŁ CIEPŁĄ WODĘ W KRANIE. U MNIE OD 15 LAT LECI ZIMNA.

Ilość postów: 21 | Odsłon: 570 | Najnowszy post
  • DONALD TUSK OBIECAŁ CIEPŁĄ WODĘ W KRANIE. U MNIE OD 15 LAT LECI ZIMNA.

ZAPOMNIAŁ CZY CO?

Gość_Komando Orle Szpony
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: DONALD TUSK OBIECAŁ CIEPŁĄ WODĘ W KRANIE. U MNIE OD 15 LAT LECI ZIMNA.

Ale możesz pojechać jednym z miliona polskich aut elektrycznych do pobliskiej wsi. Tam pewnie mają.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: DONALD TUSK OBIECAŁ CIEPŁĄ WODĘ W KRANIE. U MNIE OD 15 LAT LECI ZIMNA.

O zielonej wyspie nie zapominajmy.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Mieszkanie możesz też prawie za darmoche otrzymać. A jak dobrze pokombinujesz to państwo cię utrzyma na socjalu w tym mieszkaniu i nakarmi. I jeszcze wczasy opłaci. Nie martw się, spokojnie my pracujemy na to.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ty pracujesz cały czas na forum trollu z 10:55.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

To spróbuj może autorze wątku zgłosić swój problem do działaczy PiS-u, bo teraz oni rządzą, a w ciągu ostatnich 15 lat aż przez 7 lat PiS rządzi Polską.

Może łatwiej jednak będzie zadzwonić do hydraulika, który wytłumaczy, jak włączyć ciepłą wodę w kranie.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

10:37 próbowałeś odkręcić ten drugi kurek?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ale o co chodzilo mu z ta ciepła woda? Czy to az taki rarytas posiadanie cieplej wody w kranie w XXI w?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

To kwintesencja społeczeństwa obywatelskiego, czyli elektoratu RT. Ciepłą wodę w kranie uważają za luxus.

Wystarczy im obiecać wartką wodę w kiblu i cały elektorat pójdzie do urn spełnić swe marzenie.

Gość_Komando Orle Szpony
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

A to nie o stadzie baranów z Podhala i Podkarpacia piszesz wyszkolonych przez Rydzyka i Kurskiego

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Odp.: DONALD TUSK OBIECAŁ CIEPŁĄ WODĘ W KRANIE. U MNIE OD 15 LAT LECI ZIMNA.

Gościu z 19:58, on nie może odkręcić tego drugiego kurka, bo jest CZERWONY!!! A on się komunizmem brzydzi.

Gość_KOMANDO ORLE JAJCA
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

KOMANDO ORLE JAJCA - czerwonego kurka nadużywałeś i ścieły ci sie jajca

Gość_Komando Orle Szpony
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

KOMANDO ORLE JAJCA - teraz chodzisz i bredzisz coś piskliwym głosem a ludzie się tylko śmieją z politowaniem

Gość_Komando Orle Szpony
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Czyli trafiłem. Nie bój się czerwonego ani innych kolorów tęczy, nie gryzą. Ale twoje wątki też dostarczają nam dużo radości, nie przestawaj być sobą.

Gość_KOMANDO ORLE JAJCA
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

13:19-a jego wypowiedzi są niezwykle "pouczające". Na bitwie pod Grunwaldem to pewnie "doktorat" zrobi. :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Podobno w przerwach między wymyślaniem kolejnych mądrych postów na forum koloruje na tęczowo krzyżaków w bitwie pod grunwaldem i pokazuje jako dowód, że już nasi przodkowie walczyli z inwazją LGBT.

Gość_KOMANDO ORLE JAJCA
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

13:29-zapomina tylko pokolorować "polskich" Tatarów, którzy byli... muzulmańskimi uchodźcami z Ordy. :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Weź bo mu się obwody przepalą w wyniku dysonansu poznawczego i będziesz miał kuca na sumieniu :)

Gość_KOMANDO ORLE JAJCA
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę