Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Drodzy mieszkańcy

Ilość postów: 70 | Odsłon: 5690 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                          • Odp.: Drodzy mieszkańcy

No też:) gapią się wtedy w taką reklamówkę jak szpak w gnat:) albo teksty ooo jakie Ty masz zgrabne nóżki, albo gdzie się tak opaliłaś, lub jakie masz fajne buty:)))

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

tez mam takie tajne oddzialy informacyjne w bloku nawet podzielone na 2-3 grupki jak ukladali kostke przed blokiem po dwie osoby stalo na zmiane i prowadzily koordynaty mam nadzieje ze jak wkoncu kiedys ociepla blok to nie beda korzystac z sytuacji i nie beda wchodzic na rusztowania by patrzec co sie w domu ma

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

co sie dziwicie? - w łeb sie zrobilo po menopauzie i tyle

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

dewoty na dwocjonalia!

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Odp.: Drodzy mieszkańcy

Widać kto tu po całych dniach siedzi pod blokiem. Wywiad działa co gościu z 11:36. Ja współczuję Twoim dzieciom lub wnukom. A może z Ciebie taka żółć się wylewa bo jesteś starą panną/kawalerem i nie wiesz co to znaczy mieć dziecko. Więcej tolerancji. I nie zapominaj że te "bachory" będą pracować na Twoją emeryturę.

Gość_sylw
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

na moja emeryture to pracuja odsetki w zachodnim banku a nie rozwrzeszczna grupka dzieciarni ktora jak dorosnie i tak wyjedzie za granice

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

wlasnie, zbliza sie wiosna - moze by tak pozabierac lawki sprzed klatek zeby dewoty nie przesiadywaly?, mogly by zamiast tego sprzatac psie kupy w czynie spolecznym (zawsze slysze od nich ze za komuny bylo lepiej)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A może Ty gościu z 15;50 byś posprzątał,bo to Ty na pewno siedzisz na ławce a nie starsze kobiety.To wam młodym ciągle głupoty w głowie,niszczycie wokół wszystko .A kto ma psa niech sprząta -to jego obowiązek.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

obowiazek to maja ludzie odpoczac jak wroca z pracy, a nie sluchac dewot na lawkach jak chce sie otworzyc okno- precz z przyklatkowymi lawkami

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

stare komunistki na pewno beda chcialy jeszcze raz poczuc oddech starego systemu, dlatego wysuncie na zebraniu osiedla pomysl czynu spolecznego w postaci sprzatania psich kup dla osiedlowo-klatkowych dewot

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

najlepiej by było gdyby Ci którym przeszkadzają dzieci, czy też starsi powinni wyprowadzić się z bloków do własnych domków gdzieś daleko bo takie marudzenie z wiekiem się pogłębia, więc sami kiedyś byliśmy dziećmi i nikt nie reagował na nasze krzyki ale także za kilka lat będziemy starszymi emerytami i z chęcią posiedzimy i porozmawiamy z sąsiadami o tym co nas boli, szczyka, łupie a co do psich kup czy też zaśmiecania przez ludzi chodników, to powinna się tym zająć władza wręczając wysokie mandaty. U siebie na posesji każdy by sprzątał po pupilach, bo nie chciał by na własnym podwórku wejść w taką kupke lub żeby nasze dziecko przyszło ufajdane w niej więc czym to się różni od zieleni przy bloku, też jest "nasza" przed "naszym" blokiem

edmund
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

nie mam nic do emerytow - ci z reguly siedza obok blokow, najgorsze sa te nowe mamunie co wielkimi dupskami obsiada ławki bo sie ruszyc nie chce z dzieckiem na plac zabaw

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

swieta prawda kumo

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 53

Mundi, ja mam 30-tkę i już mnie szczyka w kościach, hehe i czasem miałbym ochotę się pożalić sąsiadce siedząc na ławce, ale nie mogę, bo obok mnie śmierdzi psia kupa. Myślę, że w naszym społeczeństwie ogólnie jest zanik przyjaznych relacji sąsiedzkich, kiedyś tak nie było, a i kultury też trochę ludziom brakuje, we wszelkich aspektach, a sprzątanie kupy po swoim psie uważam za rzecz tak naturalną jak spuszczenie wody, kiedy człowiek załatwi swoje potrzeby fizjologiczne.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

ja bym wlepial tak ze 300 stowy mandatu za halasliwego bachora, a 400 za psia kupe

Gość_bydlak
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

widac nie masz dzieci bydlaku

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 57

ty blokowo więcej ty tu mordeczke drzesz niż gromada dzieci na dworze

czekam na chwilę jak poślizgniesz się na psiej kupie i upadniesz a jakiś dzieciak nasika ci do ucha

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

przecie sa kary..podobno 500 zl:P

a co do sprzatania kup to uwazam ze powinno sie je sprzatac..i tu nie chodzi o to ze sa na trawniku i nikt w nie nie wchodzi tylko o to ze to strasznie wyglada kupa kolo kupy az na wymioty zbiera...moge powiedziec na przykladzie Norwegii tam kazy sprzata po psie sa specjalne kosze i nikt nie ma z tym problemu i co najwazniejsze jest czysto...

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -