kupię suva - bo mieszkam w Ostrowcu i nie mogę się doczekać kiedy odłączymy się od kielc
Powinno się remontować drogi wkolejności względem natężenia ruchu, a 754 jes na drugim miejscu w województwie, a remontowana jest na ostatnim! Po co komu obwodnica jakiegoś Chmielnika? Albo Osiek Staszów kto tamtędy jeździ
Zauważcie ile już ciężarówek ruszyło tą drogą w stronę nowego mostu w Kamieniu .
Od jakiegoś czasu słychać , że w tym roku na wiosnę mają zamknąć na pół roku most w Annopolu do generalnego remontu - alternatywna droga to 754!!!
Jestem za protestem . Ustalmy jakąś datę i do dzieła . Jestem w stanie skrzyknąć sporo ludzi . Tylko czy znajdzie się ktoś kto ogranie to od strony legalnej ??
Dawajcie ludziska !!!!
Mamy przecież z Ostrowca przewodniczącego Sejmiku wojewódzkiego. Może coś zaradzi?
Już Jarubas bierze pieniądze z naszego Mec-u z rady nadzorczej i nic nie robi
dodajmy do tego ul.Chrzanowskiego,tam też jest tragedia i niszczenie zawieszenia
Natężenie ruchu na 754 jest mizerne w porównaniu do wielu innych dróg wojewódzkich
Mysle, ze postawienie bramek wjazdowych jak na autostradzie by zalatwilo problem. Wyremontowac drogi na koszt miasta, TOS jezdzi gratis a leszta płaci :)
No to jak organizujemy się czy nie,bo widzę ,że jak zwykle dyskusja zaczyna odbiegać od tematu głównego.Znajdą się chętni do działania?
Przecież zawalczymy w słusznej sprawie .
Jak coś to podejmuję się organizacji.Ktoś się dołączy?
jaki masz plan?
blokada drogi na przejściu dla pieszych? trzeba chyba poinformować służby mundurowe żeby legalnie było i jakąś tv ściągnąć
napisz jak chcesz to zorganizować i może jakiś termin najbardziej uciążliwy znlaźć
No właśnie taki jest plan.Blokada przejścia dla pieszych przy szkole 12. Tv ściągamy i wszystkie odpowiednie służby poinformowane.Terminy blokad do uzgodnienia.Tylko ludzie !!! ludzie i jeszcze raz ludzie potrzebni.Przecież będziemy walczyć w naszej sprawie.
Z chrzanowskiego to prawda,dlaczego zrobiono tylko część tej ulicy?Kto tak robi?
Ten kto nie ma pieniędzy na zrobienie więcej.
No więc jak?przyłączy się ktoś do blokady?czy jak zwykle będziemy tu marudzić i nadal przez wiele kolejnych lat nic się nie zmieni!
Piszcie kto jest chętny. Ja swoją drogą zorganizuję sporą grupę ludzi.
Jak zwykle będziecie marudzić. A drogę zrobią jak będzie kasa