Jestem za ale jak się spotkać żeby coś zorganizować
Dobra chwilę mnie nie było?Temat umarł jak zwykle czy organizujemy się?
Ja wciąż popieram, tylko sprawa coś ucichła...;/
Tia ..... miało być dobrze,a wyszło jak zwykle.Temat umarł nim się zaczął,więc ...... Nie będę nawet tego komentował .
Jeździjmy kolejne 20 lat po dziurawej drodze i tylko ponarzekajmy ....
Dziękuję za zainteresowanie tym co się odezwali .
To forum oddaje prawdziwy stan umysłu naszego społeczeństwa , bo przecież jest mnóstwo interesujących i bardzo ważnych tematów np : "gdzie będą rozdawać jabłka" , "bułek skalskiego nie będzie w biedronce" , "nowy ciucholand" lub "która lub który najładniejszy i kto z kim śpi" .
W radiu mówili, że w 2016 w pierwszej kolejności będzie remont 754 aż do Solca.
Co się musi jeszcze wydarzyć. (wczorajsze nieszczęśliwe zdarzenie)
Aby wreszcie ten remont był. Mniej polityki więcej działania.
A ta droga 754 to która to ulica odkąd dokąd?
Wątek założony 7 lat temu. Dokładnie tyle ile rządzi pis. Proszę zapytać partie czemu się nie udało.
PiS przyjedzie do Ostrowca i wyremontuje jezdnię ... Jakoś w innych miastach buduje się obecnie nowe drogi, obwodnice, no chyba, że tam buduje opozycja.
Kto odpowie za taki masakryczny wzrost cen ciepła w naszym mieście? Niech się zwolnią z pracy i pozwolą rządzić tym, którzy potrafią
PSL, bliski sercu prezydenta Gorczynskiego rządził województwem przez 12 lat i nie znalazł pieniędzy na remont drogi 754 w Ostrowcu. I w tym czasie Gorczynski był wiceprezydentem d/s inwestycji a potem posłem PSL i prezydentem. Zastanawiam sie kto tu jest nieudolny w tej sprawie…
Wszyscy dobrzy PIS,PO,PSL....
Jak jest sukces to ja, to my ,a jak porażka to oni poprzednicy.
Już kiedy się zakończył się remont drogi 754 od Czekarzewic do skrzyżowania z ul. Jana Pawła II ,M. Radwana. Teraz przetargi nie idą ,bo ceny za wysokie od założonych dla projektu. A czas leci.....
Dopiero jak PiS przejął władzę w sejmiku to ruszył z kopyta temat remontu tej drogi