Drugie miasto w województwie. Główna trasa na Warszawę...jedzie się jak po kartoflisku...
Ta droga nie jest super ale spełnia dostatecznie swoje zadanie. Każdy by chciał mieć na swoim terenie jak najlepsze drogi, lecz porównanie jej do kartofliska świadczy jedynie o tym, że Ty nie wiesz co to kartoflisko. Już za kilka miesięcy będą kartofliska, więc zachęcam do obejrzenia a najlepiej wypróbowania po nim jazdy autem. Wówczas nie zapomnij się podzielić wrażeniami na forum.
Raczej zrób sobie rzecha ktorym jezdzisz
Przerażająca jest świadomość ludzi nie wyjeżdżających poza powiat. Dzwi mnie taki Rusiecki czy Kryj. Co oni myślą widząc taki zaścianek. No tak myślą jakby tu kokejne miliony dać do Stalowej Woli albo Chełma. Tam DK12 cała wremontowali z rozmachem. Świetne argumentacja droga nie jest super, ale spelnia zadania. No to i po gównie też pojedziesz.
Ostrowieckie pisiory znacząco odbiegają od tych krajowych. Pozostali walczą o swoje miasta, powiaty, ostrowieccy walczą o ... inne miasta i inne powiaty. Albo i to nie.
Ostrowieckie obecnexposły znacząco odbiegają od tych krajowych. Pozostali walczą o swoje miasta, powiaty, ostrowieccy walczą o ... inne miasta i inne powiaty. Albo i to nie.
Jeżdżę kilka raz yw tygodniu tamtędy i to jest dramat nie ma gdzie traktora wyprzedzić czy innej Grażynki w passacie a ilość krzyży przy drodze świadczy o tym że nie jest bezpieczna, źle wyprofilowane zakręty, głębokie rowy itp
Ale un mówi, że Ta droga nie jest super ale spełnia dostatecznie swoje zadanie.
Ale pisGDDKiA ma to gdzieś, wraz ze świętokrzyskimi posłami i urzędnikami. Jeśli obecna opozycja pidejmie temat, ma mój głos podczas wyborów 2023.
22:28 to czym ty jezdzisz że niemożesz ciagnika wyprzedzić?:) słaby driver ja rowerem biorę
Nie robia nic zeby poprawic jakosc drogi, ale zaklinaja rzeczywistosc, ze jest OK.
Na serio jeżdżąc po Polsce. Wszędzie remonty i budowy a tutaj to porażka z tym dojazdem!!
Ja wyprzedzam ciągnik na deskorolce,ale ostatnio wyjeba...lem sie na wybojach na ostrowieckiej drodze
Generalnie to oznakowanie , konstrukcja pozostawia dużo do życzenia i te powszechne światełka zamiast rond i ilość znaków nikt na tym nie panuje nie kierowcy są winni a projektanci.
Jechałam dziś tym odcinkiem omg to jakaś tragedia-:D
Nawet już przestali dziury łatać widzę
Którędy do i z Warszawy jeżdżą ostrowieccy parlamentarzyści, że nie widzą złego stanu DK9?
Te drogi i obwodnice są szerokości polnych , to działanie jest na szkodę Ostrowca i jego izolacji. Parlamentarzyści być może myślą o szybkiej przeprowadzce do K-c lub W-wy w Ostrowcu jest "ciasno" dla elity!.