Chyba już ledwo zipie a szkoda bo to był ulubiony sklep gdzie wszystko było można kupić a teraz nie ma takiego sklepu w Ostrowcu
Obie drogerie ledwo zipią, ta na Radwana była dobrze zaopatrzonym sklepem, ta druga koło Starostwa też dawniej była niczego sobie, ale od kilku miesięcy jest tam praktycznie pusto ( jeśli jeszcze jest, bo ostatnio tam byłam w grudniu). Szkoda, po pozostanie tylko Rossman, a tam też większy nacisk na kosmetyki niż typowe środki czystości do sprzątania czy prania.
Ta drogeria była strzałem w dziesiątkę, asortyment różniący się od Rossmanna, ceny też wporządku. Niestety w dzisiejszych czasach każdy biznes upada, Natura też zlikwidowana, już nic w dzisiejszych czasach się nie opłaca...
Ta drogeria przy starostwie była,jest bard,o fajna ,panie miłe,pomocne,szkoda jeśli zostanie zlik
Chodziło mi o tą drogerię co była kiedyś na Waryńskiego, obok Biedronki.
Pisowskie baby kupowaly u niemca w rosmanie??? Zenua
drogeria uroda jest jeszcze na Polnej też dobrze zaopatrzona
Ta w galerii koło McDonald's to porażka,te wieśniary to za karę tam pracują. Nie podpowiedza nic bo zajęte siedzeniem na telefonach .
w tej drogerii przy starostwie bardzo mało towaru. nie wiem co się dzieje. panie powiedziały że ma być dostawa towaru...
Ja znalazłam fajną drogerię na 11 listopada Chemik,w szoku byłam ile tam towaru,a ceny takie jak w sieciówkach w promocji,jedyny minus że trochę ciasno.