Nie pisz bzdur 19:48 bo nikt nie jest tu tumanem żeby się na to nabrać. Obecna sytuacja to pokłosie polityki Unii Europejskiej i covida. Drożyzna jest w całej Europie. Polska sobie nieźle radzi póki co.
Opozycja jest tak durna, że PIS będzie rządził kolejne cztery lata plus dwa, które jeszcze zostały. Pogódź się z tym 19:48 a jak Ci się nie podoba to zawsze możesz wyjechać i zobaczyć jaki to miód jest gdzie indziej.
Ale się wczoraj antypolskie troliki uruchomiły. Chyba nowa transza przyszła bo znowu propolski rząd działa. Więc trzeba mu przeszkodzić.
A jacy oni mądrzy, jacy uczeni /oczywiście ci, zwolennicy opozycji/ ale jak trzeba obsadzić jakieś poważniejsze stanowisko w Ostrowcu, to trzeba spadochroniarza. Nawet lądowisko im budują. Widocznie mądrzy tylko na Forum.
Wspieranie opozycji (nie całej) w dzisiejszych tak trudnych czasach to wspieranie zdrajców! Te osoby ponoszą współodpowiedzialności za działanie przeciwko Polsce.
Zdrady nie sposób wybaczyć.
To leży w naturze Polaków, ciągłe zdrady, Krzyżacy, Szwedzi, Targowica, rozbiory, współpraca z okupantami itd dajmy im spokój, niech dalej kalają Własne gniazdo. Kiedyś to zrozumieją, jak przyjdzie i powie
,, pinindzy nima i nie bedzie " oraz wciśnie guzik z napisem,, niskie ceny" chyba już taki przywiózł z Europy, kiedyś nie było.
Oczywiście że tak 11:51, dlaczego miałoby być inaczej. Mnie się żyje bardzo dobrze, nie ma nawet porównania do tego co dziesięć lat temu. Teraz stać mnie na dużo więcej.
Jak będzie zbyt drogi, to wróci do stawu.
Mogą mi się nie podobać decyzje rządu, mogę nie popierać tego co obecnie dzieje się w Polsce, inflacji, 30-tu różnorodnych podatków, nieuzasadnionego rozdawnictwa - na co nie ma wpływu unia i niech mi jeden z drugim nie pisze, że to ich wina i pandemii. Mam prawo tak odczuwać i myśleć, bo niczego nie dostaję za darmo i na wszystko muszę zapracować. Tak samo inni mają wyrażać zadowolenie z obecnego stanu, a i tak wszyscy wiemy kto jest tak zadowolony. Zarówno Ci (i chyba najbardziej) co dostają za friko i Ci co na tym tracą i składają się na te datki.
14.48
Dużo, ładnie i nie przystaje do rzeczywistości. Cała Europa ma problemy, reszta świata też. A u nas?
Ma być zielona wyspa. Kto to zrobi? Demon prędkości.
W takim razie wychodzi na to że jesteś Tumanem skoro nie rozumiesz, że inflacja i drożyzna wy Ika wprost z pandemii i tzw zielonej polityki Unii Europejskiej 14:48. Cóż, można Ci tylko współczuć.
No ale morawiecki godoł ło ty misce ryżu. Tak czy nie? Przynojmi róż nie kłomoł
Może pisz w swoim rodzimym jidysz, a nie sil się na zgrywanie tubylca.
Kochani ekonomiści, za dwa lata wybory. Możecie zmienić na tego od przycisków, tania żywność i drugiego co mówił, że pinindzy ni ma i nie bedzie. Bo i po co piniadze, jak miska ryżu bedzie za darmo.
Ci kochani to w większości ci, którzy nie doznali "dobrobytu" tamtego rządu jak piszesz od przycisków.