Teoost robi remont w domu :)
Przejedz się do Jandara na Denkówek. Mają spory wybór a i ceny ok.
kunów to wioska typowo żydowska, wiec tanio ci nie zrobia
Domi na Kilińskiego dziś było otwarcie byłem tam mają bardzo duzy wybór drzwi i oferują montaż
Witam
Ja kupowałam drzwi w Kunowie i jestem zadowolona zarówno z obsługi jak i cen. Przy wiekszej ilości idzie się dogadac co do rabatu.
Tam stróż ochroniarz panuje i nie wpuści nikogo do środka
DIAMENT na Sienkiewicza. Duży wybór, miła i fachowa obsługa.
w diamencie kupowałem okna i drzwi zewnętrzne-na drzwiach miałem dodatkowy rabat. bardzo zadowolony jestem z zakupu. do drzwi wewnętrznych się przymierzam, duży wybór mają, to fakt,że panie sprzedające znają się na rzeczy, doradzą i odpowiedzą na wszystkie pytania.ekipa montażowa w porządku. ceny konkurencyjne a towar dobrej klasy. trzeba iść sprawdzić i samemu zadecydować. ja jestem zadowolony z ich usług i drzwi wewnętrzne też tam kupię.
Dopiero tak na innym wątku zjechali Diament a teraz go chwalą. I komu to wierzyć?
te pozytywne opinie to na pewno sam właściciel wypisuje. Wybór owszem duży ale co do miłej obsługi to mam obiekcje. Producent drzwi w ostrowcu doorpol
kupowałem to wiem!!
o co chodzi z tymi opiniami? ja jestem zadowolony!!!, chyba po to jest to forum,żeby doradzic.
Drażnią mnie ludzie którzy nic nie wiedzą i tak naprawdę mało mają wspólnego z danym tematem, a się wypowiadają.
Z tego co wiem to Doorpol mają na Jana Pawła( szyldy wiszą) . a pani w tej firmie miła i konkretne , a i też miło popatrzec jak ładna i zadbana. Pozdrawiam tych co lubią komuś zaszkodzic.
jeszcze raz powtarzam trzeba iśc zobaczy i pytac, a później oceniac.
Ja zadowolony jestem i z obsługi i z zakupu.