23:15-w jaki sposób manipuluję? Bo jak do tej pory wykazałem jednej osobie wprost kłamstwo w stosunku do mnie.
Powtórzę to jeszcze raz: Prezydent RP Andrzej Duda ułaskawił pedofila!
Widzisz gdzieś w tym zdaniu powyżej kłamstwo i manipulację?
Nie dyskutuj z byle kim udającym prawego i sprawiedliwego, a wszyscy w mieście wiedzą, że jest ludzikiem z mentalnością menela spod monopolowego. Z takimi odrzutami społecznymi się nie rozmawia.
23:39-nie mam pewności czy to on czy jego koleżanka. Znaczy się była koleżanka :)
Raczej masz jednak rację.
A może to nie kolega, a ktoś z rodziny?Ma fatalną opinię w mieście.
23:52-jeżeli myślimy o tych samych osobach, to obydwoje się wystarczająco "wykazali" na tym forum. Nawet w temacie tego wątku można dostrzec podobieństwo do Dudy, bo oni również byli "przyjaźnie" ustosunkowani do pedofilów o ile zboki chodziły w koloratkach.
A teraz wstyd na pół miasta i pewnie głupie uśmieszki kolegów męża za plecami.
To co zrobił prezydent z tym ułaskawień to jest podłe
Ale zarazem sonda społeczeństwa co powiedzą jak kosciolkowych będzie ulaskawiał
Ale czego się spodziewać po długopisie
Co nazywasz podłością ? To, że spełnił prośbę rodziny ? Daj spokój i nie ośmieszaj się 06:09. Rozumiem, gdyby darowano temu człowiekowi więzienie, to co innego. No ale on swoje odsiedział a zakaz zbliżania do pokrzywdzonej został zdjęty na jej prośbę.
Jeśli bierzecie mnie za Ciemniaka lub Felice to jesteście w wielkim błędzie. Świadczy też to o waszym ograniczeniu umysłowym i zafikoswaniu się na dwóch osobach. Oczywiście to do gościa 23:52 i 00:05.
O Twojej opinii w mieście nawet lepiej nie wspominać 23:52. Jest tragiczna ;)
A Kwaśniewski brutalnego mordercę
(Który później w Szwajcarii pilnował tajnych kont uczciwych polakow
Warto poczytać. Tematyka o wiele ciekawsza
Skąd wiecie , że zgwałcił 14 latkę ??? Bo TVN wam powiedział??? Nie bądźcie naiwni i nie wierzcie w każde pierdnięcie polityczne
Pedofil, którego ułaskawił siedział trzy razy w więzieniu. Potem pouczał prezydenta - https://wiadomosci.wp.pl/pedofil-ktorego-ulaskawil-andrzej-duda-siedzial-trzy-razy-w-wiezieniu-potem-pouczal-prezydenta-6550309697780608a
Manipulujesz cały czas a inteligentni ludzie to widzą 23:26.
Chcial zaistniec to ulaskawil.
12:13-gdzie widzisz tę manipulację?
Powtórzę jeszcze raz - Andrzej Duda ułaskawił pedofila!
Gdzie napisałem nieprawdę? Czyżby prezydent w wypadku pedofila nie skorzystał z prawa łaski? Przecież ofiara i sprawca złożyli wnioski o ułaskawienie.
Jeszcze raz powtórzę: Andrzej Duda ułaskawił pedofila!
Naprawdę gość dba o prawdziwą polską rodzinę