Przed świętami to samo po raz kolejny ludzie mają dość,jestem zmęczony tym co się wyprawia,a wy jakie macie zdanie?
Takie, że lepiej siedzieć w domu niż pod respiratorem czy leżeć na cmentarzu!
Masz rację. Normalni ludzie mają dość Biedne dzieci siedzące całymi dniami w domu. Mój syn ciągle mówi, że nikt nie wychodzi , bo nikomu się nie chce.
Bardzo smutne. A końca tej tragedii nie widać. Zapowiedzi specjalistów z pis mówią że będzie gorzej.
22:08.specjalistka z PO przy epidemii grypy mówiła,, bawcie sie, cieszcie sie wiosną", osoba mądra lekarz. Premier Kopacz.
To puść go wolno.
Daj na wino. Niech szaleje!
19.51 a widziałeś tych ludzi pod respiratorem? niby tak zapraszaja niedowiarków żeby zobaczyli co się dzieje,a jak co do czego to kto cie wpuści?ja bym zobaczyła
Ku przestrodze nawiedzonych rodziców:
https://www.instagram.com/p/CMhSZEvn2nF/?igshid=1d3mw01b409ue
Ludzie oszaleli jakby innych chorób nie było tylko covid , idąc tym tokiem myślenia lepiej nie wychodzić bo można zostać potrąconym przez samochód. Chyba już większość ludzi ma dość tego co się dzieje , znowu wszystko zamkną przed świętami a i tak kolejki będą jeszcze większe po sklepach.
Nie chciałbyś gościu by twój bliski umierał w cierpieniach na COVID - nie życzę ci tego. Bądź ostrożny, uważaj na siebie.
Dzieciaki nie chodzą do szkół i nie wyjdzie im to na dobre,ciekawe jak będzie powrót do szkół i czy nie będzie wtedy fali wagarów bo będą przyzwyczajeni do lenistwa,a jeśli chodzi o tytuł wątku to jak najbardziej jestem za dymisja tego bałaganu
Tak to prawda, dymisja rządu. PO nas wyleczy. Dwóch debili robiło konferencję prasowe pod szpitalami że nie potrzebne. Teraz mówią że mówili że bardzo potrzebne. Rynce opadajo.
08:10-ludzie się nakręcili jak Morawiecki powiedział, że Covid jest w odwrocie!
Skąd się tacy biorą. Przecież oni ciągle się ośmieszają , nie biorąc pod uwagę p. Jacihiry. prof. Spurek czy p. Nitrasa.