Czy ostrowiecki szpital przetrwa zmiany jakie wprowadza i planuje wprowadzić Tomasz Kopiec, nowy dyrektor naczelny Zespołu Opieki Zdrowotnej w Ostrowcu Świętokrzyskim? Podczas poniedziałkowej (29 listopada) sesji Rady Powiatu Ostrowieckiego poinformował o wypowiedzeniach, jakie otrzymały 22 salowe, obszernie przedstawił życiorysy swoich doradców, „wody w usta” nabrał natomiast na pytanie, dotyczące ich wynagrodzeń, „zasłaniając się” RODO i orzecznictwem sądów. – (…) Zatem z całym szacunkiem, ale ja nie mogę dać odpowiedzi na to pyta i jej nie udzielę, bo złamałbym prawo – twierdził Tomasz Kopiec.
Zwolnienia 22 salowych w czasie pandemii to jest cios poniżej pasa dla tych osób i ich rodzin. Czy starostwo wiedziało, że pan dyrektor zamierza zatrudnić doradców? Czy znało jego plany odnośnie zwolnień salowych?
Starostwa i radni dostali podwyżki, a salowe zwolnienia z pracy.
W myśl wyborczego hasła KWW: "Tu chodzi o ludzi, nie o politykę".
Swoich ludzi:)
Ale uchwałą Twoich ludzi ;)
Ale waszą pazernościa najwyższa stawka:)
Jak PiSy dają, to się bierze.
Tomasz "kopie" dół pod szpitalem
Oj kopie, kopie. Dużo "pracują" Ci pełnomocnicy, jak słychać na mieście i powiecie. Ale to przecież są koledzy, najbliżsi mu, jak sam bez zastanowienia plecie publicznie ;)))) Widać nową jakość zarządzania, trzeba było menadżera aż z Łodzi ściągać, bo faktycznie tego to w Ostrowcu do tej pory nie było.
kopie, kopie ale i bawić się lubi. Cóż w końcu nie samą pracą człowiek żyje... dziewczyny zadowolone....
Poczuliśmy w tym zapyziałym Ostrowcu powiew wielkiego świata. Dziękujemy Starostwu, będziemy pamiętać....
KWW strzeliło sobie w oba kolana tym wyborem.
też tak myślę
ma już ten jacht ? Czy tylko na fotkach sie lansuje?
Cos wiecej ? Co z tymi dziewczynami ? Jest czas i na dziewczyny?
A my wykopiemy pod nim.
Moze nowy buc razem ze swoimi kolesiami sam bedzie zmywal podlogi w szpitalu?