Hej działkowicze, może wiecie,żę ktoś chce sprzedać działkę na ROD!??Właśnie idę na emeryturę,chętnie odkupię!Czytam ogłoszenia,niestety brak konkretów!
Dzięki za info!
No ceny takich działek są zadziwiające. Jedni chcą po 15tys., a często te działki były kupione za przysłowiowe grosze. Szkoda, że człowiek nie jest rolnikiem wtedy by sobie kupił ładny kawałek ziemi na tą kwotę i mógł mieć swój lasek, swój ogród i kawałek sadu, ale wtedy traci to najlepsze w takich działkach - sąsiadów i sobotnie grille. Z tego powodu jestem w stanie zrozumieć takie ceny, bo z drugiej strony to wcale nie wiele.
15tys. to nic,jest ogłoszenie aktualne ktoś chce sprzedać działkę na Pułankach za 40 tys,.Tak się cenią
Za przysłowiowe grosze to można było kupić dawniej także mieszkania,a dzisiaj ?
Dzisiaj kosztują tyle aż włos staje dęba na głowie.
Ziemię byś kupił?Ładny kawałek powiadasz? Wiesz w ogóle po ile dziś taki kawałek ziemi?
Odezwijcie się,jeżeli zobaczycie ogłoszenie w Waszym ROD, bo najczęściej tablice ogłoszeń są za zamkniętą furtką!Byłam na ROD Pułankach nie było ogłoszenia o sprzedaży, nawet za 40tyś,chociaż nie mogę tyle wydać!Dzięki za info!
Ta działka musi być w jakiejś konkretnej lokalizacji typu pułanki? Czy nie ma to znaczenia?
Ja mam za 10 tyś. ale z altanką, oczyszczona, nasadzenia, tuje, trawa. Użytkowałem 5 lat a teraz się wybudowałem i do lata się wprowadzam więc działka jest mi niepotrzebna.
Na OLX znajdziesz ogłoszenia ( m.in. tę działkę z Pułanek) o sprzedaży.
Gościu z godz.14:04 naprawdę masz działkę do ,,sprzedania''Poproszę o kontakt, jestem zainteresowana!
Dzialka mi po to aby miec troche ciszy i spokoju od sasiadow w bloku a nie zeby miec sasiadow na dzialce i robic z nimi grilla.Mam po kokarde sasiadow debili nad soba ktorzy uprzykrzali mi zycie ponad 20 lat.Chce kupic dzialke zeby miec swiety spokoj choc przez lato.
Skończy się pandemia, wrócimy do normalnego życia to i działki na ROD'os będą tańsze.
nie będą, bo te ceny są uzależnione od inflacji. Musiałaby się kończyć dojna zmiana.
informacja z ubiegłego roku od ARiMR : działki rolne w powiecie ostrowieckim od 1 zł w górę.