Kup sobie działkę w Borii. 25tys za 800m2. Obok Las i rzeka. Fakt, że to te 13km od Ostrowca, ale możesz sobie zrobić naprawdę sielską rekreację. Nawet ogródek warzywny bez spalin i metali ciężkich jak w tych wszystkich ROD
Dziękuję już w Borii jest pseudo ekologiczne gospodarstwo farma świętokrzyska, jakie to eko jak pola przy drodze, metale ciężkie ze spalin. Sam se kup na Borii za darmo nic bym nie wzięła z tej Borii.
Wątek będzie usunięty niedługo bo są negatywne komentarze na tą farme świętokrzyską. Każdy wie że to oszuści i złodzieje, kupują zwykle warzywa a sprzedają jako ekologiczne. Z ludźmi robią to samo, wyzysk i pogarda dla pracowników.
Wątek jest nie o tym więc spadaj.
Do tematu. ROD ma swoje plusy i minusy tak jak i działka poza miastem. Niech każdy wybierze pod siebie.
ssij gamoniu.. ciągle masz żal za swoje niepowodzenia do wszystkich innych wokół oprócz siebie?
Ssij się pajacu, nie powodzenie to ty podczas pękniętej gumy przez sąsiada.
a to nie jest tak, że ty powstałeś z połączenia z ssakami nienaczelnymi?
Hamstwo na wątku aż przykro, ktoś pyta konkretnie ale po co grzecznie odpowiadać jak można wyzwiskami rzucać, spotkacie się i dajcie sobie po razie ale nie piszcie głupot !!!
W życiu bym nie dała za działkę na ogródkach działkowych 15 czy 20 tysięcy.Przecież to nie jest własnos sprzedającego.Takie działki to sa za darmo mozna dostać od zarządów owszem w złym stanie ,ale samemu mozna sobie zagospodarować.
To ja już się pogubiłem. Ostatnio mi mówili, że te działki nie są własnością jak każda normalna z księgą wieczystą itp. To jak to w końcu jest? Może mi ktoś wytłumaczyć? To coś jak mieszkanie spółdzielcze własnościowe?