Ktoś napisał mądrze że za działkę na ROD 2O tys ze starymi drzewami drewnianą budą.Buda sie rozleci drzewa .Trzeba byc chorym ze takie cuda kupować .Ajednoczesnie ludzie maja tupet sprzedawac byle co za takie sumy.
A najlepsze jest to, że hejtuja osoby które zazdroszczą posiadania działki. Siedźcie dalej w blokowiskach. Haha
Czego mam zazdrościć działki? Ty to naprawdę jesteś idiotą i debilem forumowym.
I właśnie pokazałeś zazdrość. Siedź dalej z teściami w bloku. Hahaha
Debilu nie idito 09:43 nie będę się chwalić co mam i gdzie. Temat jest działki, może gospodarstwa, a może agroturystyki, nie oceniaj każdego swoją miarą. Żalisz się swoimi 30 metrami w bloku wraz z teściami, ból dupy cię zżera bardzo.
e tam. Ja tam się zastanawiam czy nie kupić, ale raczej jakiejś działki rolnej. Problem polega na tym, że jak ostatnio pojeździłem po miejscach gdzie miło byłoby mieć i spokój i trochę lasu to się okazało, że las tam wycięty i pełno nowych domów. Chyba jednak, żeby mieć całkowity spokój nieskażony cywilizacją to trzeba by szukać coś koło 10km od Ostrowca.
21:58, ty idioto naprawdę myślisz, że ktoś zazdrości komuś posiadania działki, na której tak czy owak, trzeba jednak pracować żeby jako tako wyglądała, a tym bardziej gdy chcesz mieć dla siebie warzywo czy owoc?
Sam jesteś idiotą gościu z 10;17. Dla mnie działeczka to drugie życie. Według mnie wypoczynek nie polega na tym aby przeleżeć w bloku na kanapie wysłuchując odgłosu sąsiadów i drobnych pijaczków pod balkonem lub chodzenie po pubach za kufelkiem piwa. Mój wypoczynek polega na tym, że mogę popracować w ciszy na działeczce a jak cieszy własny owoc czy warzywko wychodowane samodzielnie bez chemii i świeżo zerwane.Pozdrawiam serdecznie wszystkich działkowców.
Ostatnio na Las Rzeczki były oferty
Na Żeromskiego blisko stawów altanka murowana 350m2 cena 15tys oferta aktualna