Już Ci odpowiadam gościu z 13 49
Polskie partie nie przekraczają w wyborach 1% a to dlatego że nie ma takiej możliwości aby Polak mógł rządzić, żydzi nie tylko kontrolują rząd ale i mass media i świat rozrywki, żydowskie partie są maksymalnie promowane w mediach, prywatni sponsorzy itp, najwięcej się ich pokazuje ludzie nie widzą alternatywy, jak się pojawi Polska partia to z reguły przedstawia się ich w mediach jako coś egzotycznego oderwanego od rzeczywistości tak to wygląda, nie przebijesz się jeśli jesteś Polakiem, a jeśli nie wierzysz to spróbuj.
ty 123 nie namawiaj do głosu na pis,już byli przy władzy i co?wielkie G,teraz potrafią innym wytykać błędy a swoich niewidzieli,sytuacja dziś to jest efekt poprzednich rządów i nic więcej,teraz się to skumulowało i jest jak jest,trzeba radykalnych posunięć a jarek jest do tego niezdolny,zresztą nie tylko do tego i dlatego lubi koty
przecież nie namawiam do głosów na pis, namawiam do głosu na partie propolskie.
Co do po, jeśli uważasz że to wina 2 lat rządzenia poprzedniego rządu, to powiedz co (po) przez 4 lata zrobiła żeby ograniczyć tą "winę" poprzedniego rządu, no co zrobiło to peło?
napisałem "poprzednich rządów"a nie poprzedniego,i nie wymieniłem że 2 lata poprzedniego rządu,pis był przy władzy i co?gospodarka nie wali się w ciągu m-ca czy dwóch.
spójrzmy prawdzie w oczy peło g.. robi,
nawet młodzieżówki platformerskie skromnie przyznają że "denerwuje ich polityka małych kroków peło", w zasadzie nie małych kroków a nic nierobienie.
No i przeczytałem 123 co napisałeś. Wniosek z tego taki - Polacy to nieudacznicy i nie potrafią się przebić. Więc niech Żydzi dalej rządzą. Przynajmniej potrafią zarządzać, kontrolować, promować, bogacić się ...
Teraz pytanie - czy ty jesteś Żydem, czy Polakiem ? Jeśli Polakiem to siedź na tyłku i nie miaucz, bo i tak nic nie potrafisz.
Jeśli Żydem - to ... No właśnie kim jesteś - nieudacznikiem, czy typem przedsiębiorczego zwycięzcy.
Ja myślę, że jesteś paranoikiem.
Zły wniosek wyciągnąłeś i tyle.
Jestem Polakiem do 3 pokolenia na 100% pewny, nie ma też pogłosek aby ktokolwiek w rodzinie żydem był, a ty do którego pokolenia jesteś pewny, do 7 mego, no bez przesady.
No kim ty jesteś żydem? Wszystko co piszesz na to wskazuje.
Polacy to nie nieudacznicy, tylko na wszystko potrzebna jest kasa, jak bez kasy chcesz się przebić. Druga sprawa żydzi wykorzystują taktykę dziel i rządź a Polaków łatwo podzielić bo kłótliwość to nasza cecha narodowa.
Żydzi potrafią to, Żydzi potrafią tamto, Żydzi mają kasę, itd. itp.
"Polaków łatwo podzielić bo kłótliwość to nasza cecha narodowa." - no właśnie scharakteryzowałeś siebie. Zamiast zarabiać pieniądze, organizować, tworzyć, promować, siedzisz godzinami przed kompem i marnujesz czas na pielęgnowanie paranoi.
Prawdziwi Polscy patrioci to zostali wymordowani przez Niemców i Rosjan gdzie prym wiedli żydzi najwięcej ich było w UB i NKWD . Dzisiejsza inteligencja to skąd się wywodzi i kto rządzi tak więc nie mów że Polacy to nieudacznicy takich jak 123 jest mniejszości bo większości to wierzy w to co zobaczy w TVN albo wyczyta w GW. A co do Tuska to on więcej zadłużył nasz kraj niż gierek .
Ja też zagłosuję na PiS. Będzie 3 miliony mieszkań, wczasy dla każdego w Egipcie, rano może mnie obudzi przy szumie kamer pan Tomek w kominiarce, a Polska sięgać będzie aż po Ural. Fajnie będzie.
Jeżeli jesteś złodziejem to pan tomek a jakże może się pojawić, ja bym do ciebie 10 takich tomków wysłał.
no pewnie, nawet stu Tomków do stu Polaków, na które PiS nocami dowody tworzył.
jasne ilu tu ostrowiaków ucierpiało z tego powodu to nawet zliczyć się nie da.
Boję się Jarosława Kaczyńskiego. Nieprzewidywalny, zacofany, zakompleksiony, złośliwy a na dodatek ma zepsute zęby.
I włosy mu z nosa wyłażą. Niedomyty. Obleśny.
tusek co reprezentuje, ryży karzeł 5 cm wyższy od jarka, wytrzeszcz oczu, pustka w głowie, debilne zachowanie, słaby piłkarz ale lepszy niż polityk.
Czysty, zadbany, szczery, empatyczny. Tak odbieram Tuska. Może być i ryży. To nie jego wina, jeśli to w ogóle może być wina.
Ale jak ktoś jest niechlujny, brudny i z próchnicą w gębie to wina tego ktosia. A może Tuska?
A Ty 123, to pewnie brunet, 190 i niebieskie oczęta?