Ale masz płytkie porównania jak ktoś nienawidzi żydów to odrazy nazista. A do żydek_mały czy przystąpiłeś już do akcji " Żydzie tęsknie za tobą "
Popieram 123.
Racjonalne komentarze, cierpliwość w prowadzeniu polemiki. Pozdrawiam :)
Dobrze czasem poprzeć samego siebie.
Ludzie PiS krytykują innych, czas więc dać im szansę.
A cóż takiego ten donald zrobił dla kraju.
Za czasów prezydentury pana Kaczyńskiego i za czasów, gdy premierem był pan Kaczyński było tak dobrze, i praca była i cukier tani. Ludzie żyli w dobrobycie, nie było przestępstw ani chorób..
no nie zupełnie ale zrobił to:
W kraju produkt krajowy brutto w czasie jego rządów przyrastał rocznie o ponad 6%, produkcja przemysłowa o ponad 10%, inwestycje o 20%, produkcja budowlana o ponad 60%. W okresie 2005-2007 powstało 1,2 mln miejsc pracy w kraju i spadło bezrobocie z ponad 3 mln osób w 2005 do ca 1 mln 100 tys. w 2008. Inflacja była niska a złoty stabilny.
Zmniejszono deficyt finansów publicznych z około 4 proc. PKB do w 2006 do około 3 proc. PKB w 2007. Cena benzyny spadła z ok. 4,30 zł do 3,70 zł.
Ponadto Kaczyński zlikwidował podatek od spadków i darowizn, zmniejszył podatek dochodowy od osób fizycznych, obniżył o ponad połowę składkę rentową, dzięki czemu wzrosły pensje pracownicze, podniósł zaś znacząco najniższą płacę.
Ja to się z was śmieje i pewnie żydzi którzy wami rządzą też maja z was jeszcze większy polew niż ja, ja tutaj omal z krzesła nie spadam jak widze texty wielbicieli tuska, żydofilów co w d... włażą żydom choć ci ich o to nie proszą, żal mi was patrze na to z politowaniem.
"Polskie partie nie przekraczają w wyborach 1% a to dlatego że nie ma takiej możliwości aby Polak mógł rządzić, żydzi nie tylko kontrolują rząd ale i mass media i świat rozrywki"
obejrzyjcie kilka minut tego dokumentu a mam nadzieję, MAM NADZIEJĘ, że zrozumiecie o co mi chodzi.I jaka jest rola żydostwa.
Poczytajcie w jaki sposób powstał polsat i tvn.
Urodziła kotka małych kociąt siedem, sześć z nich za Platformą, a za PiS-em jeden. Czas im szybko płynął, minęło dni siedem, sześć kotków za PiS-em, za Platformą - jeden. Skąd ta nagła zmiana? Co się małym stało? Pięć ślepych kociaczków na oczka przejrzało!!!
123 zaszkodził ci ten Polsat i Tvn. Nie oglądaj tego. Będziesz zdrowszy. Youtube też szkodzi. To wszystko wymysł szatana.
Powiedział co wiedział i takich mamy polaków lata ogłupiania zrobiły swoje
Tuskomatoły będą Tuskomatołami,przeciez jak ktos jest glupi to nagle nie bedzie mądry,jak ktos nie zna jezyka obcego to nie naucz sie go nagle z dnia na dzien,tak samo jest z Tuskomatolami, sa i bedą.
Cukier kosztuje ponad sześć zł. na Bałtowskiej i ludzie są zadowoleni :)
czemu o sobie mówisz w liczbie mnogiej, to się ciesz jak gł....do sera
O to i ja muszę podnieść ceny, przykro mi.
Urodziła kotka małych kociąt siedem, sześć z nich za Platformą, a za PiS-em jeden. Czas im szybko płynął, minęło dni siedem, sześć kotków za PiS-em, za Platformą - jeden. Skąd ta nagła zmiana? Co się małym stało? Pięć ślepych kociaczków na oczka przejrzało!!!