Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dzień Dziecka (2010)

Ilość postów: 15 | Odsłon: 1230 | Najnowszy post
  • Dzień Dziecka (2010)

czy ktoś orientuje się czy jekiekolwiek atrakcje dla dzieci są przewidziane na jutro w Ostrowcu lub niedalekiej okolicy? na powietrzu lub w "zamknięciu"?

Gość_agatek
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Dzień Dziecka (2010)

Dzieci maja gdzies !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale nie swoje

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

NA GUTWINIE OD 10 00-13 00 COŚ TAM MA BYĆ TYLKO TYLE ŻE JEST TO PODCZAS GODZIN SZKOLNYCH WIĘC SKORZYSTAJĄ TYLKO DZIECI Z GUTWINU-SZKODA

Gość_mamuśka
        Zgłoś
        Odpowiedz

W FIKOLANDZIE OD 16, SĄ DLA DZIECI JAKIEŚ ATRAKCJE W CENIE BILETU.

Gość_MARTA
          Zgłoś
          Odpowiedz

Na prawdę nic nie ma???? boszszszsz

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

W Fikolandzie od 16 bilet za pół ceny, albo w cenie całego brak limitu na wszystko (ta opcja chyba lepsza). Dodatkowo dla pierwszych 20 dzieciaków lampka Picilo gratis. Ja idę z moim słoneczkiem tylko nie wiem czy się zmieścimy, bo pewnie będzie dużo dzieciaczków.

Gość_Gosia
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ale ja przepraszam, nie chce mi się wierzyć, że wielki mega miasta urząd - nie zasłużył tu na wielkie litery- nie organizuje NIC???? NIC NIE MA DLA OSTROWIECKICH DZIECI DZISIAJ????????????????????

SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZENADA!

Napiszę do nich miłego maila, najwyżej mi zaszkodzi....

Kocjusz
                Zgłoś
                Odpowiedz

Na to wychodzi, że nic. Oprócz tego czegoś na Gutwinie.

Jak to kiedyś ktoś fajnie powiedział... ONI NIE GŁOSUJĄ...

evik@
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: Dzień Dziecka (2010)

Powiedza ,ze na Gutwinie ,ale dlaczego w czasie pracy wiekszosci rodziców????,z kim niby dziecko ma tam isc skoro rodzic jest w Pracy ???Raczej nie ,alebo jest to nierozgłoszone.Ale raczej mają dzieci w dupinie ,moze napisac do tvn 24 ,ze Ostrowiecki dzieci jedyne miasto które ma w .......

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

napiszemy do tvn 24 i do faktu, bo ten najlepiej rozwinie temat

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Tak,no najlepiej będzie jak się cała Polska dowie jak to w naszym mieście jest niefajnie,świetna promocja,nie ma co...Weźcie się zastanówcie ludzie-co to da,jak się rozgłosi coś takiego-Ostrowiec będzie się kojarzył tylko z beznadzieją i zastojem.Nie lepiej działać tutaj,naciskać na władzę , włączyć się w jakąś inicjatywę,albo samemu coś zaproponować?Własne brudy lepiej prać u siebie.

Gość_Petra
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

No wlasnie da ,tak sie tepi glupote i kto ma sie wtydzic ,trzeba tak robic a moze wreszcie cos sie zmieni w tym Ostrowieckim bagnie ,bo tu ze wszystkim tak jest nikt tego nie naglasnia i tak idzie, praca dziedziczna wszyscy garna tylko do siebie i najlepiej nie mowic nikomu bo poco?WSZAK NAM JEST DOBRZE !!??a nie wiedza i niech wrescie skonczy komunizm w tym miescie i zacznie demokracja ze lepszy dostaje prace a nie znajomosci nepotyzm mozna by zmienic nazwwe tego miasta dzieci maja gleboko w dupie a ta mowi osoba by milczec no ja wiem ze lepiej przemilczec bo np i jest dobrze a od tego sa media by wlasnie robic porzadek z takimi

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Proponuje nowa nzwe dla miasta Ostrowiec Nepotycki

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wlasnie u siebiue w domu w zaciszu najwiecej sie dziej,trzeba sprawy naglasniac tylko tak mozna cos zmieni.Tak po cichy to mąz bedzie cie lał przez lata i nikt sie nie dowie.Taka metafora

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Najłatwiej wysłać maila i zdjęcie do TV-i co jaki to będzie miało skutek?Myślicie,że się tym przejmą ci co u nas rządzą?Skutek będzie tylko taki,że do Ostrowca nikt nie będzie chciał przyjeżdżać bo się będzie źle kojarzył.

Rozumiem,że komuś jest źle i z tego powodu narzeka-ale to nie znaczy,że trzeba czekać aż ktoś nam wszystko zorganizuje.Tak sobie myślę-czego oczekiwaliście w tym dniu dla dzieci?.Ja tam wzięłam sprawy w swoje ręce i sama zorganizowałam atrakcje dla dzieciaków swoich i znajomych,było fajnie.Jakbym miała czekać aż mi coś z nieba spadnie to raczej bym się nie doczekała.A takie biadolenie to nie mój styl.

Gość_Petra
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Centrum Sport Kamil Kutryba
Branża: Sportowe artykuły