Dzień Kobiet za około 2 tygodnie, chciałbym w tym zrobić swojej mamie jakiś prezent fajniejszy w porównaniu z latami poprzednimi, czyli żadne oklepane kwiatki, czekoladki itp odpadają. Macie jakieś pomysły co mogło by być dobrego na taką okazję ? Mama ma ~45 lat.
Jest w moim wieku. Ja bym się ucieszyła z karnetu na masaż, zabiegu u kosmetyczki, fajnego szala, torebki, biletu na super film.
kup mamie jakiś karnet na zabiegi kosmetyczne albo chociażby głupi masaż... kobiety to lubią... będzie miała czas dla siebie zrelaksuje się na fotelu kosmetycznym :)
A ile chcesz przeznaczyć pieniędzy na prezent? Np. ja ostatnio w Rossmannie kupiłem mamie kartę podarunkową na 50 zł /ale kwota na karcie może być dowolna/.
kupi, kupi nie wszystko co drogie jest najlepsze
no właśnie
Nastolatki dysponują raczej niewielkim budżetem więc karta podarunkowa za 50zł to dla nich spory wydatek a mama może sama coś wybrać i na pewno będzie zadowolona.
Co do zabiegów masaż itp to odpada ponieważ mama ma kartę fitprofit i z basenu, fitnessu korzysta regularnie niekiedy jakiś masaż też ale to raczej rzadko... Karta podarunkowa też odpada, to tak jakbym dał jej pieniądze "ej mamo w tym roku nie dostaniesz kwiatów masz tutaj 50zl na karcie podarunkowej idź sobie coś kup do rosmana" bez sensu ;D Oczywiście to tylko mój punkt widzenia ;-) Do kina też można iść zawsze zwłaszcza że widzę że w Etiudzie grają w tym dniu jak na razie tylko "BYĆ JAK KAZIMIERZ DEYNA", to chyba nie jest gust mojej mamy ;D Ciuchy, torebki na prawdę nie mam gustu w tym temacie, poza tym siostra jej to kupuje z okazji świąt, urodziny itp 2 tygodnie temu właśnie na urodziny dostała biżuterie i ode mnie 2 książki z serii która teraz czyta, co prawda jest wielką miłośniczką książek ale to też odpada skoro zawsze dostaje książki to już te kwiaty lepsze ;-)
Szukam czegoś na prawdę wyjątkowego, czegoś co jeszcze nie miała, mam jeszcze ponad dwa tygodnie, więc jest czas. Dziękuje wszystkim za dotychczasowe pomysły i proszę o więcej ;-)
Przecież Twoja mama jest kobietą to zrób coś co lubią kobiety np.Osobiście przygotowana kolacja z lampką wina i świecami.Oczywiści na Twój koszt.Jedna róża wystarczy.
Mieć takiego syna to skarb:)
hmm ...zawsze fajne są perfumy :)pomimo że "oklepany" prezent ,jeżeli jest kobietą lubiącą biżuterię to każda jej ilość będzie mile widziana;) ewentualnie jak masz troszkę więcej kasy kup mamie fajny zegarek :).. a w ogóle taki fajny syn co myśli o własnej mamie to najlepszy prezent !!! :)
aaa jeszcze jeśli "boisz się" kupować torebkę (a załóżmy że ma już zegarek )to np nowy portfel + kwiaty :)
na pewno ma ''troszkę więcej'' kasy