Jest w moim wieku. Ja bym się ucieszyła z karnetu na masaż, zabiegu u kosmetyczki, fajnego szala, torebki, biletu na super film.
A może zaproś gdzieś mamę ?:) Jakiś obiad, kawa i ciasto ?:)
Gadżetów do Kuchni to raczej średnio mi się widzi na dzień matki ; D Aha bo nie napisałem chce przeznaczyć 80 - 100zl na to, jak będzie coś fajnego to mogę dołożyć bez problemu te 50 zł, o ile będzie to coś fajnego ;- )
Jeśli szukasz niekonwencjonalnego pomysłu, to być może spodoba Ci się to. W tamtym roku zgadaliśmy się w trójkę i kupiliśmy naszym mamom bilety na imprezę z okazji Dnia Kobiet w Łysicy. Na początku moja mama miała obawy, że taka impreza to nie dla niej ale w końcu kasa zapłacona to poszła zobaczyć co to jest :-) Na szczęście miała z kim iść no i powiem że zadowolone były :-) W tym roku też idą;-)
JAKI ILUZJONISTA? BEDZIE KTOS Z PO POKAZYWAL JAK ROBIC PRZEKRETY CZY JAK?
myślę, że wibrator to dobry prezent na tą okazję i ile radości
A ile lat ma Twoje dziecko? Studiuje dziennie? To źle, że zdobywa wykształcenie?
Wysokie. Nie chcę być tylko kobietą, jestem przede wszystkim człowiekiem, takim samym każdego dnia. Jak byłam dziewczynką, zastanawiałam się dlaczego panie w szkole nie wstydzą się przyjmować z okazji dnia kobiet prezentów, przecież to nie ich zasługa, że są kobietami. I dlaczego JA MUSZĘ dać im kwiatka. Dla mnie to święto seksistowskie. To nie znaczy, że nie lubię być kobietą, :) lubię, i lubię eksponować swoje kobiece atuty :). Ja decyduję kto na nie patrzy, i kiedy co pokazuję. A to święto jest dla mnie poniżające, sprowadza mnie właśnie do tego, co napisałam wyżej :) Nie martw się, świętuj po swojemu :)
Idiotka. Chłopak pyta o prezent dla swojej mamy !
Bardzo ciekawa propozycja , przeglądałam oferte firmy dimlab.pl i też zamówie album ze zdjęciami dla mojej mamy ,na pewno będzie zadowolona.