A każdy twój kolejny wpis to potwierdzenie, jak intelektualną miernotą jesteś. Co potwierdza mój wpis. Nic tak nie cieszy jak potwierdzona teoria :)
Fajnie jest ujawniać, jak takie zero nie jest warte dyskusji :)
Patrz Felice z kim musiałaś rozmawiać :)
I to tylko dlatego, że zmienił nick, po tym, gdy "odeszłam od jego drzwi".
To jakieś obłąkanie. Czy on nie ma nikogo bliskiego, kto zainteresowałby się jego stanem zdrowia ?
Takie przypadki kwalifikują się do ubezwłasnowolnienie jeśli nie całkowitego, to przynajmniej częściowego. Śmiem twierdzić, że on nie potrafi świadomie kierować swoim postępowaniem.
Byt określa świadomość. Aż boję się pomyśleć co to za byt :)
A takie miał aspiracje chcąc udowadniać innym forumowiczom - poprzez rozmowę z nami - absurdalność chrześcijaństwa :))
Dobrze podsumowałeś - swoim długim wywodem- to, co w tym wątku było poruszane wtedy, gdy Cię tutaj nie było. Wiedziałam, że mogę na ciebie liczyć. Świetna riposta.
Bóg jest wielki. Chwała Panu.
Loda mu jeszcze zrób dopełnisz dzieła waszego.
Kolega dziś nie dał rady? :)
Skoro tobie i koledzy obciągają... tacy jak ty też mają prawo żyć.
Sądząc po twojej znajomości tematu, pewne kolega jest tym aktywnym, a ty pasywnym? )
Felice - po owocach ich poznacie :)
Jeden to taki znawca tematu, że Norek z serialu "Miodowe Lata" wysiada.
A drugi filozof okazuje się zacietrzewionym KODziarzem.
Kiedy Mickiewicz pisał: "Tylko pod tym krzyżem, tylko pod tym znakiem, Polska będzie Polską, a Polak Polakiem" nie przypuszczał chyba, że choć minie blisko 200 lat, a słowa nic się nie zdezaktualizują.
Czekam na ciekawą dyskusję z kimś, kto kocha Polskę, jest patriotą, prawicowcem, a np. jest ateistą. Wiem, że tacy są (np. prof. Zybertowicz). Ale tu ile razy natknę się na ateistę to i tak okazuje się, że lewak. A czasami nawet gorzej :)
Przecież ty każdego kto jest ateistą nazywasz lewakiem- poczytaj swoje posty. Z tobą nie da się rozmawiać na normalnym poziomie, jak tylko skończą ci się argumenty (a to szybko nadchodzi) zaczynasz rzucać inwektywami, więc nie dziw się, że na tym forum oprócz twojej felice nikt nie chce z tobą wchodzić w poważną rozmowę. Jak to napisałeś: "po owocach ich poznacie" i ciebie właśnie poznali już wszyscy na tym forum.
Ty już pokazałeś swoje MorningStar. Zostałeś zmiażdżony przez Ciemniaka12, który rozjechał Cię jak walec. Z braku argumentów zacząłeś obrażać i wypisywać bzdury jak jakiś mało rozgarnięty szczeniak. Tym samym wystawiłeś sobie świadectwo i ja tak Cię widzę.
Przecież ty każdego kto jest ateistą nazywasz lewakiem- poczytaj swoje posty. Z tobą nie da się rozmawiać na normalnym poziomie, jak tylko skończą ci się argumenty (a to szybko nadchodzi) zaczynasz rzucać inwektywami, więc nie dziw się, że na tym forum oprócz twojej felice nikt nie chce z tobą wchodzić w poważną rozmowę. Jak to napisałeś: "po owocach ich poznacie" i ciebie właśnie poznali już wszyscy na tym forum.
Słowo "wszyscy" jest fałszem - jak cały ten post.