Ale przede wszystkim, to zło, w dalszych jego losach, ukazało nagiemu człowiekowi (temu" który dalej wierzy demonowi, że to Bóg odwrócił się od grzesznego człowieka, a nie odwrotnie) jego tragizm w obliczu rodzenia się kolejnego zła jako efektu uprzednio dokonanych wyborów bez oglądania się na Boga ( losy Abla i dalszych pokoleń dzieci Adamowych).
Aż jeszcze raz sprawdziłem: nie ma twojego postu (nawet jako gość).
Widać dalej nie masz argumentów. A twoje odpowiedzi jakby dalej omijały istotny temat. Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie dostrzegasz?
Ja pomagam dzieciom na ile mogę (swoje dziecko chronię przed pedofilami jak ochrona Kaczyńskiego). Nagłaśniam wszystkim problem jak tylko mogę, kompromituję wszystkich pedofilów bez wyjatku gdzie tylko się da, no cóż chętnie wysłucham twojej rady co mogę jeszcze więcej uczynić w tej sprawie.
A co do broniącego bagna to raczej pasuje to do twoich wypowiedzi (no chyba, że to wcale nie są twoje, a piszesz bez sensu co ci zwierzchnik karze i rozrzedzasz wątek).
Od zawsze szaman, czarownik czy kapłan, to były osoby o nietypowej orientacji seksualnej.
Nie można tego zmienić.
Jak już uchronisz je przed tymi, w których walisz na oślep jsko w jednolitą masę, to daj znać, jak będziesz he chronił przed innymi, którzy podniosą wówczas łeb jak chydra.
korekta -jako
korekta- je
nie musisz dziękować ;)
Nikt nie czyta twoich głupich tekstów. Wreszcie to zauważyłaś.
Fela szanuję twoje poglądy,bo trzeba,ale w głowie to masz posr....
Następny lewak ateista, który tylko pisząc o odchodach potrafi zabłysnąć.
Fajnie, że jest jakiś temat w którym się szczególnie realizujecie i wasza wiedza jest z pewnością w tej dziedzinie niezwykle imponująca.
Jest. I szanuję osobę, która taki pogląd posiada. Ale nie będzie zgody, gdy taka osoba uważać będzie, że ateizm daje jej prawo do poniżania i obrażania tych, którzy wierzą w Pana naszego Jezusa Chrystusa.
To szanuj,ale co trzeba mieć w głowie żeby pisać takie elaboraty,których nikt nie czyta po to by udowodnić ile diabłów jest na końcu szpilki,a wierz sobie w co ci się podoba,twoja sprawa,ale daj i innym żyć
Bóg nie musi czytać. Wystarczy, że zna myśli Felice, zanim ta przelała je na klawiaturę.