Mój pierwszy post z 2018-09-15, 21:47 był do ciebie czyli do twojego postu 2018-09-15, 15:08 po czym magilla napisała 2018-09-15, 22:22 do tego postu był mój Dziś, 12:46 i dalej magilla Dziś, 20:04 i tu się włączył nieciemniak12 i dobrze pisał bo cały ten wątek był "doczepiony" do "rozmowy" między mną a tobą, więc nie bardzo rozumiem czemu się zaczął jakiś problem. Chyba jasne kto na czyj post odpisywał.
Rozumiem, ze nie ogarnęłaś powiązana między postami? To prost pisałem do ciebie o 500+ i nieciemniak12 dobrze stwierdził w swoim poście więc nie wiem czego się magilla czepia.
Fela na miły bóg ty się mienisz rozumną istotą? A to dobry dowcip:)
Oczywiście Magilla, że tylko prawda jest ciekawa, a nie urojenia wynikające z fobii, które zaprowadził już wielu do poważnych schorzeń.
Dobrze, że masz czas by nam ją przybliżać.
Pozdrawiam
Nie bierzesz pod uwagę, że wtedy żyło o wiele mniej ludzi niż teraz.
Nie po raz pierwszy się ośmieszył i z pewnością nie po raz ostatni ;)
Szanowny @DiLuce (choć, przyznaj, po Twoim ‘Debilu’ do @TropicielAbsurdu brzmi to groteskowo),
Nie mam w zwyczaju ignorować oponentów, jeśli próbują ‘powalczyć’ na argumenty, dlatego odpowiem.
W pierwszym zdaniu wówczas wklejonego przez Ciebie tekstu mówi się o historii ŚWIATA. Ja z tego samego tekstu przytoczyłem zdanie, w którym mówi się o największych masowych mordach LUDZKOŚCI. Wobec powyższego mój wywód dotyczący całej ludzkości, a nie tylko Europy, uważam za uprawniony.
To po pierwsze.
Po drugie, jak zauważyła @Felice (pozdrawiam), no doszło do pewnego ośmieszenia, nie przystającego pracownikowi naukowemu. Oczekiwalibyśmy, abyś merytorycznie obronił tezę, że „w chrześcijańskim imieniu nastąpiły największe masowe mordy ludzkości”.
A po trzecie, zaczynam się martwić o stan szkolnictwa wyższego w naszym kraju.
Korekta :) do Magilli i jej "statystyk".
Ja może tutaj odniosę się do tego jak mnie nazwałeś. Wiesz, to, że tak mówią do Ciebie na co dzień nie oznacza że powinieneś się w ten sam sposób zwracać do osób, które próbują w sposób poważny z Tobą dyskutować.
Już niżej nie mogłeś upaść ? Spróbuj...może da się. Musiałeś zanurkować aż w szambie, żeby wyciągnąć to g...o napisane przez mało krytycznego gościa o wielemówiącym nicku :))