Jeszcze raz bo nie rozumiem.
Czy naród popierający PiS jest narodem wybranym? bo widzę że mieszasz politykę z wiarą. W sumie to nic nowego księża robią to samo
Człowiek wiary tak nie postępuje (o adwersarzu Felice)
Felice123-on nie mysli bo Nienawiść nim zawładnęła
Ty jesteś Burkiem i Grodzki jest Burkiem(ty większym)do g z 9;13
Magilla...gdy ma się Boski "power", to i na Wigry 4 idzie śmigać. Dodatkowe "konie" za kolejne zera w cenie, zostawiam słabeuszom. Moje duchowe ćwiczenia/ zaprawy, właśnie przynoszą owoc wielokrotny. Wiesz...ja fałszywie skromna ("od tyłu" patrząc na pychę) nie jestem, bo byłabym pyszna, gdyby mówiła, że mam tylko 160 cm wzrostu, po to, by inni przecząc, dodali mi te ukryte 10 cm więcej głosząc przy okazji moją "wielkość" w słowach miłych dla ucha....ele innych osób, bo ja takich " pochlebstw" nie potrzebuję i nie chcę ( bo grożą popadnięciem w pychę). Z drugiej strony - Chwałę oddaję tu Panu memu i Bogu memu, bo to Jego zasługa ( piszę, by nie być pyszną od "frontu".:))
Przyszłość w punktach:
1.Trzaskowski zostaje prezydentem
2.Do Ostrowca zostaje wysłana ekipa specjalistów
3.Zostaja przeprowadzone wnikliwe i dogłębne badania stanu umysłu Felice
4.Specjalna komisja ma 2 tygodnie czasu na wydanie werdyktu
5.W trybie przyśpieszonym ogłoszono wynik badania.
6.Jako jednostka owładnięta maniakalnym przerostem własnego ego oraz tym samym stanowiąca zarzewie totalnego fanatyzmu,Felice zostaje zesłana na Syberię ,do której musi dotrzec pieszo.Jakiekolwiek podwózki w/w samochodem,motocyklem,furmanką są zabronione.Wyjątek stanowia rowerzyści uprawnieni do przewozu materiałów niebezpiecznych.
7.Nawet Czukczowie-rdzenni mieszkańcy dalekiej krainy-nie wytrzymuja z Felice.
8.W najbliższym czasie Putin udaje sie na Syberię w celu rozstrzygnięcia problemu.Byc może jego rozmowy z Trumpem doprowadza do wysłąnia Felice na Grenlandię.
9.Biedna wyspa....
Już w pierwszym punkcie widzę sprzeczność 11:01 więc dalsza Twoja analiza nie ma sensu.
Cd. I jeszcze okolicznościowa piosenka o małej, a w rzeczywistości - wielkiej mocy na zakończenie :))
Coś o sile:
Czyli esencja twoich wypowiedzi.