Kolejny post na 4 linijki z sensem na pół. Uważaj bo jak tak będziesz przesiadywać na tym forum to mąż ci przyłoży prawym sierpowym.
Nie zauważyłeś cudzysłowów?
Po lekturze rekomendowanej przez ciebie próby wyjaśnienia znaczenia słów Angus Dei .
Sięgnąłem po więcej , nieroztropnie .
Skoro o boksie, to opuściłem gardę ;)
Ty ukryłaś się pod pseudo Felice123. W rzeczywistości bałabyś się jadaczkę otworzyć.
Przepraszam MordimerMadderdin@, w tym momencie (20:06) nie pomyliłeś tego wątku z „Keramzyt pamiętasz mojego psa ?”?.
Drogi podstarzały ministrancie, nie mógłbyś lizać tyłka Beatki na zlotach W.N.? Musicie tak publicznie?
Nie obawiaj się, Gościu z 20:39 (czyli 'nikt'), możesz pytać, ale nie będziesz się musiał pakować.
Starałem się odpowiedzieć pot twoim wątkiem,
Coś mnie rzuciło na koniec jakiejŚ tam przekomarzanki
Ja nie pisze z gościa chyba ze podpisany gość MordimerMadderdin
Rozumiem. Szanuję tych, którzy mają odwagę podpisać się nick-iem zalogowanych.
Dzięki, że przyznałeś, iż MordimerMadderdin@ to Gość_ Mordimer Madderdin.
W pewnym momencie (mogę Ci go wskazać w wątku 'Przesądy') zdradziłeś się tym mykiem.
Inne, tego typu przypadki zakamuflowanego podszywania się i dezinformacji internautów,
są dla mnie ciężkim grzechem w sekundowaniu szatańskiemu działaniu szerzenia chaosu.
Pozdrawiam
Przykro mi ze wszystkich wrzucasz do jednego wora .
Po tobie bym się tego jednak nie spodziewał,
Masz zdolności do analizowania , lubisz dyskusje , nie sypiesz cytatami z zamkniętymi oczyma , w amoku
jak ta dziewczynka ...
... z pewnego polskiego filmu „7uczuc”
Ty jeden zauważyłeś to co napisałem . Może i się nie znamy ,różnimy , ale szanuje to w jaki sposób się odnosisz do innych .
I jeśli nawet kiedyś ja wrzuciłem ciebie do jednego wora ,Z „braćmi „od sekielskich to przepraszam !