Jakbyś przeszedł na kolanach wokół powiatu, to też byś nie miał siły na finezję ;)
felice123 czy usiądziesz na ostatnim miejscu czy nadal będziesz pchał się na afisz i kreował na "filozofa" razem z magillą?
Nie musisz za kolumna. W pokorze na końcu. Usiądziesz?
Takie proste pytanie rodem z Biblii, a Ty robisz z siebie idiotke i udajesz że nie wiesz o co w nim chodzi.
Co Ci pasuje? Za kolumną. No to sobie tam stój.
Fela jutro zakupy dostarczą?
Tak, rozumiem. W przeciwieństwie do Ciebie nie wchodzę do wątków, które mnie nie interesują i nie obrażam ich autorów.
A fajnie, jakbyś to też powiedziała Felce i innym podobnie myślącym inaczej.
Kiedyś, zaprzyjaźnionemu księdzu pokazałem wasze teksty. Długo nie dostawałem odpowiedzi,więc zapytałem się wprost. Usłyszałem, nie czytaj, bo szkoda czasu. To mało ma wspólnego ..............
Resztę sobie dopiszcie.
Na tym „ forum „ miasta Ostrowiec,
jest wiele wątków .ja zaglądam tylko na te niektóre , reszty najzwyczajniej nie czytam , mało mnie interesuje kto z kim się pokłócił w sejmie ,czyj pies biega ,itp .
Prowadząc spór z kilkoma osobami z OstrNR1 ,na tematy tak bardzo odległe od polityki i bez niepotrzebnego obrażania się ,uważam za potrzebny .
Nie spotkasz tu wyzwisk tak częstych pod innymi tytułami ( są wyjątki ) .
Zawsze do usług Mordimer
Inkwizytor ;)
Ps ;postać fikcyjna ,
Felka jak zwykle czepiła sie malo waznego szczegółu i nie widzi głównego dzis nurtu. Nurtu jej ułomności.