Rozmowa z fałszywcami, żeby nie napisać totalnymi świrami, jest sztuką. Tak GB, to m.in. o tobie. Raz twierdzą o górnolotności innym razem o przyziemności w rzexzach tożsamy rodzajowo, a między wierszami- nic nie ogarniając- zarzucają innym posługiwanie się niezrozumiałym dla nich językiem i obrazę w związku z tym ich "majestatu". No bądź tu madry i zadowól totalsiaków, czyli pisz wiersze.
Panie..tu cud potrzebny, bo " orka" nie przynosi rezultatów.
W Ostrowcu to wy jesteście totalsami, a ty totalsem wśród totalsów. Można rzec, że na wylocie.
Literówki się pojawiają , oznaka zdenerwowania ????
"Nigdy" jest fałszem...tak generalnie i w szczegółach, w których poszukaj (tu) treści, które spędzają ci sen z powiek.:))
Zanim zatwierdzisz posta to go najpierw przeczytaj. Twoje budowanie zdań to gramatyczny horror.
Ważne, że jesteś wisienką na szczycie tego mentalnego gówna. Zaszczyt?
Popieram w 100%
Gość 16;28
Wydaje się ze już wszystko zostało powiedziane .
Właściwie to idealna charakterystyka tej niebiańskiej paniusi. Własna buta ją udusi.
Ten tekst można jej wklejać w odpowiedzi na dosłownie wszystko :)))
Przestańcie więc odpowiadać na jej posty. Zróbcie eksperyment. Zobaczymy co zrobi nawiedzona jak wszyscy ją zignorują i to w każdym wątku.
Będzie gadać sama do siebie. Misjonarka z Koziej Wólki :)
Twoje zdanie przeczy moim doświadczeniom z wiarą/ Kościołem, a ponieważ wiem kogo słuchałam/ słucham ( Boga), by wyczuć twoją obłudę i fałsz, twoje twierdzenie odrzucam.
Do g z g14;59 Twój wpis,, kościół całkowicie wypaczył wiarę"Nie będę toczył zToba dysput boszkoda czasu. Pięknie PISZESZ,, Bóg wymaga od nas jedynie czynienia dobra" A TY co ,urwa robisz/ czynisz?grozisz sądem Bożym po śmierci .Jak śmiesz i możesz? Kto Ci dał takie prawo ?
fELKA,może zrób coś w domu. To żałosne, że całe dnie tu bredzisz.