Przepraszam za zwłokę, ale miałam randkę z mężem.
Odpowiadam na Twoje pytanie:
Bo wiem kogo słucham i skad czerpię, tj. z kturej studni. A komu służy GB, zdradził, gdy zaatakował mojego męża. To wszystko wyjaśniło.
Idę spać. Ty też odpocznij, chyba ze płacą ci za pracę w porze nocnej, a ty jesteś łasy na kasę. .
"Przepraszam za zwłokę, ale miałam randkę z mężem"
żenujące
Fela, jak tam twoja pipka po tej randce.?Napisz jakie miałaś wrażenia religijne podczas dymania. Dymanie bowiem miało miejsce w NIEDZIELĘ, a to dzień święty!
I co po tej randce poszłaś siedzieć dalej na forum o 2:34? Marne twoje próby że ktokolwiek uwierzy w jego istnienie.
GiordanoBruno akurat w tej kwestii to nie jest sprawa wiary. Mąż Felice to jeden z radnych, dosyć dobrze znany ;)
Randka udana ? Mąż stanął na wysokości zadania ?
Jedyny talent jaki rozwinęłaś to wiara we własną "wszech wiedzę" i pychę. Więcej talentów nie posiadasz i nawet gdy sobie starasz się je wmówić to nic nie zmienia. Dodam tylko że wątpię byś miała męża i dzieci. Która dobra żona i matka siedzi na forum do 3 nad ranem?
Bzdura. Znana osobowość nie pozwoliłaby na taką kompromitację. Mądra żona też nie przynosiłaby wstydu znanemu mężowi. Jeżeli jednak jest to prawdą to z obojgiem jest coś nie tak.
Radny? Z żoną nie może sobie poradzić a chce radzić w sprawach miasta lub powiatu? Bezradny radny.
Przejrzyj dokładnie posty Felice123 i będziesz wiedział. Niby to nie tajemnica ale jakoś tak głupio pisać z imienia i nazwiska. Możesz też zapytać ją o to, przecież się nie wyprze męża ;)
No tak, wiara czyni cuda:)
Magilla i Felice to ta sama osoba. Ona pisze z kilku nicków aby inni myśleli, że jest ich wielu. To monolog, ona rozmawia sama ze sobą. Nie dajcie się nabrać bo w ten sposób robi z Was głupców i wciąga w swój chory świat. Ona aby funkcjonować musi mieć słuchaczy bo wtedy czuje się równą Bogu.
* ...któryM pełna wiedza...
* krzakach
oraz w innym jeszcze poście...gdzieś kiedyś:
* świeŻy, świeŻy, świeŻy, świeŻy, świeŻy, świeŻy, świeŻy (napisałam 7 razy po to, by mi się utrwaliło). :))