Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dzień Pański - kolejny

Ilość postów: 3931 | Odsłon: 178451 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
        • Odp.: Dzień Pański - kolejny

Fela, ty źródło mądrości wszelakiej, chyba zapomniałaś wziąć leki.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3538

Odp.: Dzień Pański - kolejny

Jeszcze małe "Ps." Magilla.....

Wczoraj, Duch Święty, posługując się św. Antonim z Padwy "przełożył mi (w Godzinie czytań) ten fragment Beniowskiego o giętkim języku , którym chciałeś mi co nieco uzmysłowić.

Zacytuję:

"Kto napełniony jest Duchem Świętym, ten przemawia różnymi językami. Różne języki - to różne sposoby świadczenia o Chrystusie..."

Dzięki wielkie. Miałeś rację. Gdy chce się znowu słyszeć szum wiatru ( powiew Ducha Świętego), trzeba "otworzyć okno" i najzwyczajniej w świecie przewietrzyć, a nie zastanawiać się dlaczego tutaj taki zaduch.:))

Felice123
          Zgłoś
          Odpowiedz

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3540

Odp.: Dzień Nawiedzonej - kolejny

:-)))

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3544

Ile czasu myślałaś nad rzeczami oczywistymi dla zdrowych psychicznie ludzi, czyli że jak jest zaduch to rzeba otworzyć okno? Twoje przenośnie są coraz "głębsze".

GiordanoBruno@
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3545

Nie sztuka ciągle przewietrzać, sztuka znaleźć przyczynę smrodu.............Więc Felka umyj dupę po wczorajszym.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jej mąż to powinien spalić się że wstydu, że ona wszystkich informuje o intymnych sprawach. W pracy to pewnie mają z niego ubaw tak jak my tutaj na forum.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Tak się składa, że przypuszczam o czym mogli ROZMAWIAĆ, bo to był Duda day z D.T. Niestety ja zapomniałem.

Magilla
                Zgłoś
                Odpowiedz

Też, ale nie tylko. Jest dużo do omówienia, bo za dnia gwar dziecięcy utrudnia riznowy. Poza tym mąż kupił nową płytę dla mnie. Posłuchaliśmy. :))

Felice123
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

* rozmowy

Felice123
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3581

Po czym o 3 w nocy wróciłaś na forum. Jeżeli już coś w dzień może ci przeszkadzać to nie gwar dzieci tylko przesiadywanie na forum. Jeżeli nawet ma dzieci to marna z ciebie matka.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3562

Felice1213, wybacz, że wczoraj, niesławnym wzorem apostołów w Ogrodzie Oliwnym, ale ja po wcześniejszym zwykłym szoku tlenowym, zasnąłem. Może uda mi się później odnieść do Twego ostatniego, najdłuższego postu. Pozwolisz, że wejdę w nurt bieżących.

Z tym językami giętkimi tak jakoś wyszło. Nie sobie to przypisuję. Ty wiesz.

Zauważyłaś też coś więcej (8:42), co nie kłóci się z moim szokiem tlenowym, bo my o Niebie, a GiordanoBruno o chlebie, ale jakimś spleśniałym. Sam nie wiem, czy rznie intelektualnego kiep’a i złośnika, czy po prostu taki jest w obu tych rolach.

Gościu z o 9:57 pierdnąłeś nie luzując zwieraczy. Smrodu co niemiara.

Magilla
            Zgłoś
            Odpowiedz

* Felice123

Magilla
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3570

Wiem Magilla...wiem dobrze. Także i to, że możemy czuć się wybrani i posłani. Rozumiem, że jesteś gotowy codziennie nosić w sobie umieranie Chrystusa by inni (z domu naszego Ojca) widząc, że "branie wężów do rąk i spijanie tej trucizny", tj. jadu na nas wylewanego, nas nie zabija/ nie niszczy - (u)wierzyli, że tylko on jest Panem jedynym i nie ma innego...ani na Głogowskiego, ani na Wiejskiej? :))

Felice123
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3571

Wiem Magilla...wiem dobrze. Także i to, że możemy czuć się wybrani i posłani. Rozumiem, że jesteś gotowy codziennie nosić w sobie umieranie Chrystusa by inni (z domu naszego Ojca) widząc, że "branie wężów do rąk i spijanie tej trucizny", tj. jadu na nas wylewanego, nas nie zabija/ nie niszczy - (u)wierzyli, że tylko on jest Panem jedynym i nie ma innego...ani na Głogowskiego, ani na Wiejskiej? :)

Felice123
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ty popierdolona babo. Pycha którą tu świecisz na forum cyt. " Także i to, że możemy czuć się wybrani i posłani." jedyne gdzie cie zaprowadzi to na samo dno piekieł gdzie twoje miejsce.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3582

Nie dorastasz do pięt GiordanoBruno on chociaż nie musi używać kupy różnych przenośni żeby kreować się jak Ty na intelektualistę. Z ciebie magilla taki inteligent jak z koziej dupy trąbka. Zresztą pokazujesz to powoli jaki buc z ciebie tekstami typu "Gościu z o 9:57 pierdnąłeś nie luzując zwieraczy. Smrodu co niemiara."

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie płacz już chłopcze, bo się usmarkałeś. Wiem(y?), że nie jest wam z nami tu lekko, ale pamietaj, po każdym gorszym dniu, przychodzi kolejny. Może i dla ciebie będzie on wreszcie Pański, a nie szatański.

Felice123
                Zgłoś
                Odpowiedz
1234 ... 188189191193194 ... 216217218219
Przejdź do strony nr
46 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Centrum Sport Kamil Kutryba
Branża: Sportowe artykuły
Dodaj firmę