Nawet poprawki nanosisz identycznie w obu nickach. Postaraj się bardziej jeżeli piszesz w dwóch osobach Fela.
To fakt, życzę ci więc szybkiego powrotu do zdrowia. Jak masz dobrze dobrane leki to powinny ci pomóc.
Zapomniałaś się przelogować? Ale jaja. Felka się ujawniła. A tak zaprzeczała.
Znalazłam tamtą wypowiedź: z dnia 12.06.2020 r. z godz. 16.05 (zakładka 183).
Niech będzie ona pewnym dopowiedzeniem. I to także, że tylko dzięki trwaniu w łasce (wiary) w komunii z Bogiem możemy być pewni, że to co czynimy dobre jest, bo to Bóg nas poucza co dla zbawienia własnego i ludzi postawionych na naszej drodze, dobre jest, a więc o tym, jak powinniśmy się w konkretnej okoliczności zachować by sprostać wymogom miłości w najważniejszym przykazaniu. I czasami jest to...uwaga, uwaga - także rzucony "ogień", czy "bicz", a nie tylko wieczna "łapka misia".Wszystko zaś dla nawrócenia w ciągu kolejnych zdarzeń przyczynowo- skutkowych następujących później bezrefleksyjnego - w wielu przypadkach - człowieka.
Zostaw tych niedopowiedzianych i dociekliwość zdarzeń przyczynowo- skutkowych, niech się spełni. Ściel łóżkoi rozpalaj ogień, bo ja zaraz oczyszczony przez strumień wdy przybywam królowo. Wyprostujesz mego banana.
Naprawdę szczerze i niekłamanie dziękuję za czas tu poświęcony, w ten Dzień Pański – kolejny.
Może będzie on ziarnem zasianym …..
Kolejnemu człowiekowi należy wybaczyć. I niech mi ktoś powie, że nie ma aktywności szatana.
Jak odejdziesz to i szatan odejdzie. Sprawdź rano a sama zobaczysz.
A ty tylko znasz platformersów i pisuarów? Ja znam dużo wartościowych osób, które nie mają nic wspólnego z jednymi i drugimi. Praktycznie to osoby inteligentne nie mają nic wspólnego z popisem.
Jak "znam" Magillę ( a co nieco tam wiem...no może poza fizis i nr buta i takich tam szczegółów mniejszych, czy większych), to koniunkcja ( którą sugerowało by użyte w pierwszym zdaniu "i") wykluczona. Tu wszak alternatywa rozłączna być winna, a tym samym jak platformersi, to nie jednocześnie "pisuary" lecz zwolennicy PiS. I tego się trzymajmy.:))
Pisuary to pisuary a platformersi to platformersi. Nie pouczaj. Jedni i drudzy nic nie warci. A ilu zwolenników ma PiS to widać na zdjęciach z sobotniego spotkania. Wyszli i ośmieszyli się. Przyszło 15 zwolenników w 60 tys. mieście. W nagrodę dostali smyczkę za 1 zł i papierową chorągiewkę za 80 groszy. Nie było jednak waty cukrowej.