Dziwne żebyś sama siebie nie znała. :-)))
Również dziękuję.
Pozostańmy Magilla w kruchości ( co do ZAsiania), wszak: "Przechowujemy zaś ten skarb w naczyniach glinianych, aby z Boga była owa przeogromna moc, a nie z nas." (2 Kor 4, 7). Pamietajmy o tym ( a będzie nam lżej na duszy), że my tylko siejemy, a wzrost zależy od Boga, który dopuścić może tak w naszym życiu, jak i tych "miłych" adwersarzy takie fakty, które szybko mogą otworzyć tak nasze oczy, jak i ich i oświetlić ciemności.
Jest ( szatan) i czuwa, by nikogo z tych- w kręgu swej mocy - nie stracić
Też mi się pili, bo bieżnia czeka.
Pozdrawiam
To, że "się", to samo przez się, zwłaszcza w totalitarnie zniewolonym, czyli zrytym bereciku, a gdy chodzi o szczegóły i konkrety "wolnościowe" z nurtu indywidualuzmu, to ja obecnie ćwiczę dosyć późno, a potem ogarniam jeszcze kilka innych spraw i idę spać.:))
Potrafisz to pojąć, czy dalej o "się" chcesz pogadać? Jeśli gdybyś miał takie plany, to może ktoś inny poda ci tu pomocną dłoń, bo ja zmykam. :))
Teraz wymyśliłaś sobie bieżnię.
Nie tylko tobą Bóg kieruje. Innymi również. Oni też stosują czasami uwaga, uwaga a innym razem rzucają ogniem lub biczem. Nie zawsze więc jest łapka, łapka. I czynią to również dla nawrócenia m.in. ciebie bo chyba jesteś człowiekiem.
Tylko doszłaś do 7+? Cieniutko, cieniutko.
* ...później W ŻYCIU bezrefleksyjnego ...
Unikasz odpowiedzi na kilka pytań zadanych wcześniej przez Gościa. Mnie też interesują Twoje odpowiedzi. Czyżbyś zwlekała bo musisz najpierw skonsultować z guru jakie mają być? " A wypełniasz czy tylko o tym piszesz? Słuchasz, a słyszysz? Czy Twoim głównym celem w życiu jest pisanie po 14-18 godzin na tym forum? Czy zrobiłaś bezinteresownie cokolwiek dobrego dla innych? Czy kiedykolwiek podzieliłaś się z potrzebującymi? Czy wiesz co to słuchać innych i nie narzucać im tylko swojego zdania? Czy wierzysz, że Bóg na różny sposób okazuje ludziom swoją miłość?"
Mylisz się Magilla. Wystarczy czynić dobro, nie trzeba nic więcej.
Magilla się nigdy nie myli! On i fela są nieomylni! Przynajmniej w swoim mniemaniu.
Powtórzę pytanie, bo chyba "nie kcący" ci umknęło :))))
"To za to podarowałaś wczoraj mężowi randkę? Spektakularne :)))
https://www.facebook.com/Lokalna.TV/posts/3106917949398402 "
No co Ty? Przy trudnych pytaniach, to ja jak trzy małpki ślepa, głucha i niemowa.