A ‘r’ to Ty (22:10) wymawiasz po słowiańsku, czy tak płasko, nosowo-gardłowo?
Niekoniecznie, to słychać, widać i czuć.
Rozumiem, że Ci to codziennie mówią w klatce.A teraz spadaj w podskokach.
Powtórzę pytanie, bo chyba "nie kcący" ci umknęło :))))
"To za to podarowałaś wczoraj mężowi randkę? Spektakularne :)))
https://www.facebook.com/Lokalna.TV/posts/3106917949398402 "
Skończyła służbę o 00:37. O której zacznie ponownie?
Jak usłyszy dzwonek porannej pobudki, szczęk otwieranych cel i prąd włączą. Alleluja i do przodu na ustach z obłędem w oczach.
Macie niski poziom samooceny_do przeciwników Felice123(kompleksy?stąd nieładnie ataki)
Na wszystkie pytania odpowiedziałaś?
Wy ciągle wierzycie, że fela ma męża? A i randkę dostał w nocy po czym przed trzecią fela wróciła do pisania na forum. Tak samo dzieci są wyimaginowane, przecież przesiadując na forum 18 godzin dziennie nie da się odpowiednio opiekować dziećmi. No chyba że z niej taka wyrodna matka.
Pewnie w odpowiedzi na pisze coś w stylu że "leci na łasce Pana" lub coś w tym stylu, ale przecież leki psychotropowe to nie łaska Pana.
Wygląda na to, że ma urojenia z elementami mani.
Jest po prostu chora, a lekarze nie zawsze potrafią w takich przypadkach pomóc.
Ja jej odpuszczam, chyba , że juz strasznie przegnie.
Proponuję, byście w miarę mozliwości to samo zrobili. Ostatnie dni miała cięzkie na tym forum i widać, ze źle to znosi.
Felicia unika odpowiedzi na pytania. Nie potrafi samodzielnie odpowiedzieć. Pewnie szuka odpowiednich cytatów. My oczekujemy jej odpowiedzi ( nie odpowiedzi jakiegoś guru). Ja też wklejam pytania bo widzę, że się ich boi. " A wypełniasz czy tylko o tym piszesz? Słuchasz, a słyszysz? Czy Twoim głównym celem w życiu jest pisanie po 14-18 godzin na tym forum? Czy zrobiłaś bezinteresownie cokolwiek dobrego dla innych? Czy kiedykolwiek podzieliłaś się z potrzebującymi? Czy wiesz co to słuchać innych i nie narzucać im tylko swojego zdania? Czy wierzysz, że Bóg na różny sposób okazuje ludziom swoją miłość?"
1."wypełniasz czy tylko o tym piszesz?".
Gdy dużo się modlę - tak, wypełniam; gdy modlitwę porzucam, odkładam, bądź brak w niej gorliwości (odklepuję)- nie. Efekt "wypełniania" Słowa lepszy, gdy dokładam do modlitwy post (rzadko) i jałmużnę ( tu bez szczegółów, by nie trąbić o tym).
2. "Słuchasz, a słyszysz?".
Słyszę, gdy nie zatwardzam serca.
3."Czy Twoim głównym celem w życiu jest pisanie po 14-18 godzin na tym forum?"
To pytanie jest fałszywe. Specyzuj je prawdziwie, to odpowiem.
4. "Czy zrobiłaś bezinteresownie cokolwiek dobrego dla innych?".
Że niby nie oczekując niczego MATERIALNEGO wzamian? Tak, tylko tak czynię te "bezinteresowności" ceniając oczywiście dobro przez pryzmat wiary, a nie "widzi mi się".
5. "Czy kiedykolwiek podzieliłaś się z potrzebującym?".
Tak...z tymi, którzy proszą mnie osobiście; z własnej inicjatywy zaś- wgdy okoliczności pozwolą.
6.""Czy wiesz co to słuchać innych i nie narzucać im tylko swojego zdania?".
Wiem. Wiem także i to, co uczynić winna osoba, która słuchać nie zamierza.:))
7. "Czy wierzysz, że Bóg na różny sposób okazuje ludziom swoją miłość?".
Oczywiście; jakże bowiem mogłabym zaprzeczyć samej. sobie, tj. osobistemu doświadczeniu wiary i Jego Słowu o przemawianiu do ludzi przed wiekami na różne sposoby, a w czasie ostatecznym- przez swojego Syna. W razie gdyby to co napisałam, kłóciło się z twoją oceną sytuacji- patrz zdanie drugie w punkcie 6.
Szczęść Boże w kolejnym dniu Pańskim.