Tak jak się spodziewałem nie oczekuj od Feli sumienia. Fela skoro dalej stoisz za kolumna to strzel sobie tzw. baranka, nie pomoże ale się pośmiejemy.
Och jakiś ty "nieprzewrotny" MM.;))
Cóż za "szczery" zamiar...z tym że szatański, bo mający "UKAZAĆ", a DOSKONALIĆ. Boski plan zbawczy w kontekście mocy/słabości ma na celu nie ukazywać ( i to nie pod czyjekolwiek dyktando) lecz doskonalić zbawienną Moc działania Boga w człowieku ulegającym swoim słabościom.
Chciałbyś i to bardzo, bym przed tobą klęknęła.
Powtórzę tu za Magillą ...idź precz szatanie.
Narazie to kleczysz przed Magilla, co na to wyimaginowany mąż?
Pisałem Ci, że mąż Felice nie jest wyimaginowany. To znany radny z Ostrowca.
Czyli osoba publiczna czyli możesz napisać kto to. Jak narazie jest wyimaginowany. Możesz obalić tą teorię.
Nikt mądry na tyle by iść do samorządu nie był by na tyle głupi by żenić się z uzależnioną od internetu madką i fanatyczką. A masz jakieś przesłanki by tak twierdzić?
To nie ja pisze ze mąż felice123 to radny. Ja twierdzę że jest mąż felice123 to wytwór jej chorej wyobraźni.
Nie kompromituj się już...już wystarczy, bo kolki ze śmiechu dostanę.:))
Kompromitacja są Twoje posty niedouczona, zaściankowa kobieto wychowana na jednej tylko książce z klapkami na oczach. Negujesz poglądy wszystkich którzy się z Tobą nie zgadzają, ale to normalne, bo ich poprostu nie rozumiesz. Zbyt długie ograniczanie twojego umysłu przyniosło efekty, które teraz widać na forum.
Gościu 13:12 nie mam żadnych przesłanek tylko sprawdzone informacje. Nie chcesz wierzyć to Twoja sprawa. Ja nie mam z tym problemu.
To podziel się z nami tą "wiedzą tajemną". Bo inaczej nie różnisz się od osoby które pomawia i rozpuszcza fake newsy.
No proszę...dwie pieczenie przy jednym ogniu. Da się? Da... oj da. Wystarczy, że obsługujący "ruszt" z opcji rządzącej do pieczenia się dorwie. Jednemu "mięsiwu" doda blasku złotego rumieńca (żeby nie było...to nie przytyk do koloru włosów kogoś tam ), a drugie bedzie grilował i grilował i grilował ...bez końca.
A na końcu i tak Prawda zwycięży.:)))))
Mogę ale nie chcę. Możesz się przecież troszeczkę wysilić i się dowiedzieć. Zapytaj, może sama Ci powie ?
Jak znany radny, co mi wisi, to szybko dowiemy sie kim jest Felka.
http://www.ostrowiecki.eu/wladze-powiatu/rada-powiatu/radni-powiatu-ostrowieckiego/
Opcja PIS zapewnie
No t juz mam kandydata. Ale opozycja bedzie miała uzywanie.
To jest radny miejski gościu 13:57 a nie powiatowy. Na Twojej liście nie ma tej osoby, szukaj dalej ;)
Och jakiś ty "nieprzewrotny" MM.;))
* ... a nie DOSKONALIĆ...
* ...(i to na dodatek pod czyjeś dyktando) ...