Szkoda czasu na kretynów - jak nie rudy Patryk, to czerwony Lesio, albo inny Jacuś z dębowego lasu.
Ale masz duży poziom agresji ;)
Nie wiem z czym masz problem ,ale pewnie gastrolog to może załatwić od ręki .
Nie mecz się chłopie .
W d.... mam twoje nie-swięte oburzenie. Chamstwo na tym forum dawno przekroczyło smród szamba z warszawki. Więc już się tak strosz w piórka obłudnico.
Felice 123
Proszę infantylne ,odrobine przewrotnie ;)
Usuń tych kilka śmierdzących kwiatków z tego tytułu , proszę !!
W chamstwie na tym forum grasz pierwsze skrzypce.
Kto jak kto, ale ty "spojrzenia" raczej uczyć kogokolwiek nie powinnaś. Gdy mam wybierać miedzy twardą prawdą, a zakamuflowanym. ( bo ukrytym pod " gościem", czy nowym nickiem) kłamstwem, wybieram to pierwsze. A tak a'propos kłamstw,, to wiesz ... tak jak nie każdy stosuje dewizę " wychowawczą": niech się dzieciak uczy życia od małego, tak nie każdy musi mieć przyjemność rozmowy z tobą. Zrozumiałaś, czy powtórzyć?
Ty stara obłudnico piszesz o kłamstwach?Przypomnieć ci jak chciałaś perfidnie z przewodniczacego Dudy zrobić ZOMOwca?
Czyżbym za mało szczegółów napisała?
I taka prośba. Nie trolluj tu. Jak cię wiara w Boga nie interesuje, to zmykaj stąd...Giordany, Bruny i inne POkemony.:))
Skoro wszystkich wyganiasz. Czy może nie potrafisz znieść prawdy, że inni mają rację a ty tkwisz w jakiejś wyimaginowanej rzeczywistości?