Jak dba? Wprowadzając więcej socjalizmu i uwsteczniając gospodarkę? Czy może poprzez zmniejszenie wartości pieniądza? inflację? czy trwonienie pieniędzy podatników przez jego partyjnych kolesi?
Wyprowadź się do Szwecji, Finlandii
Po co? Ty się wyprowadź! Ja już swoje w życiu zwiedziłem i dobrze wiem gdzie chce mieszkać.
Tusk ma wsparcie najbogatszego państwa czyli Niemiec a Jarosław Kaczyński najwiekszego przeciwnika czyli Niemcy z opłacanymi sługusami i foksdojczami. Mimo takich przeciwności prowadzi Polskę w dobrym kierunku.
Jak Ci dobrze to po co narzekasz
Mnie to jedno dziwi, tak teraz narzekają, nie mają za co żyć? Tak jak Wałęsa?
w jakim kierunku prowadzi? mówie od lat że PIS wprowadza NWO na odcinku Polskim, teraz jeszcze sie okazalo że ta partia może być dzielem.m.ssadu
Nie nam te bajki. Prowadzi Polskęw stronę w której już była. Poza tym ostrożnie bym używał określeń "patriotyzm" w stosunku do ludzi, którzy grają na rzecz Izraela.
"Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził" Dziwię się jak można być takim ślepym aby nie widzieć różnicy między PiS a PO z pozostałą ferajną. Między Jarosławem Kaczyńskim a Tuskiem ze swoją ferajną.
Ja nie widzę różnicy. Dla mnie beton to beton.
Przykro że ludzie są tak zmanipulowani że widzą różnice między pis a po, w rzeczywistości obydwie partie miały za zadanie tak zadłużyć kraj żeby uległ przyjmując nowy porządek, to już sie dzieje.
W twojej chorej mózgownicy.
Smierdziel!
18:23-Kaczynski dba o władzę.A wymyślił 500+żeby mieć wyborców.Bardzo dbał o niepełnosprawnych, nauczycieli, pielęgniarki (2005-2007). Nie piszcie że dba o ludzi,bo on nie lubi ludzi, żeby nie powiedzieć dosadniej