Czy w Ostrowcu są fajne dziewczyny które chcę pogadać sensownie obecnie wolny, zapraszam na rozmowę przez gg ew. telefonicznie.
Sami wiecie że w Ostrowcu jest tragedia, nie ma z kim wyjść i gdzie. Fakt że dobrą dziewczynę można szukać i szukać ale jeżeli się nie będzie tego robić to nigdy się nie znajdzie. Tak więc drogie panie ja po nieudanym związku chce się podnieść i przełamać lody.
Pozdrawiam
I.K
Ja mam 20, ale poczucie humoru mam:)
To ja tą dwudziestkę zajmuję :D
A mi by pasowała 28-ka. Napisz imię żeby wiadomo było kto pisze.
24 lata. Ania. pasuje?
Aj dziewczyny, nie umiecie się zareklamować;) jak możecie pytać czy już pasuje, skoro chłopak z Wami nie rozmawiał itd. Poza tym, autor napisał mądrze i wydaje mi się, że naprawdę szuka kogoś sensownego. I masz rację Autorze - kto szuka ten znajduje. Szkoda tylko, że nie podałeś swojego wieku, byłoby łatwiej zdecydować się odezwać dziewczynom, bo samo od 22 lat niewiele mówi. Zagadką jest - Do ilu lat? Powodzenia:)
Samotny 24 proszę bardzo;)
Swoją drogą w Ostrowcu jest bardzo dużo samotnych ludzi - poznawanie ludzi przez portale społecznościowe niekoniecznie jest usłane różami :) Ostrowiec też jest za mało anonimowy by zorganizować jakąś imprezę dla Singli - krępactwo i onieśmielenie.
Może ma ktoś jakiś patent na samotność :) ????
hmm poczekam na propozycje patentow nr 2 i nastepnych :)
Patent czy petent zresztą jedno i drugie dobre, jak bym miał nadmiar 'esesmanów' to mógłbym poklikać, hm .
A to 'łocko' to do kogo?
to i ja podbijam ;P ale poczekam jak będzie więcej wpisów