a 28 może być?
Kto by wytrzymał z takim pustakiem jak ty.
Aj dziewczyny, nie umiecie się zareklamować;) jak możecie pytać czy już pasuje, skoro chłopak z Wami nie rozmawiał itd. Poza tym, autor napisał mądrze i wydaje mi się, że naprawdę szuka kogoś sensownego. I masz rację Autorze - kto szuka ten znajduje. Szkoda tylko, że nie podałeś swojego wieku, byłoby łatwiej zdecydować się odezwać dziewczynom, bo samo od 22 lat niewiele mówi. Zagadką jest - Do ilu lat? Powodzenia:)
Swoją drogą w Ostrowcu jest bardzo dużo samotnych ludzi - poznawanie ludzi przez portale społecznościowe niekoniecznie jest usłane różami :) Ostrowiec też jest za mało anonimowy by zorganizować jakąś imprezę dla Singli - krępactwo i onieśmielenie.
Może ma ktoś jakiś patent na samotność :) ????
pono musisz być rzeczywiście niewyzytym samotmnym masturbantem skoro tak desperacko szukasz panny na lokalnym forum..i jakim prawem używasz takiej ksywki,pajacyku?
Do autora watku.Wolne to sa zawsze na drodze do Warszawy.Zaraz jak wjedziesz w las.Rozgladaj sie .Tam sa jagodzianki
a 30-stka może być?
Pozam miłą i kulturalną dziewczynę do 30 lat.Ostatnio nie mam czasu na ogólnodostępne imprezy typu dyskoteka czy klub.Mam czas wolny od 3 czerwca.Mój adres e-mail maxol82@interia.pl jeśli jesteś szczera i otwarta napisz .