Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Dziwna sprawa

Ilość postów: 9 | Odsłon: 779 | Najnowszy post
  • Dziwna sprawa

Czesc. Czy spotkaliscie sie z taką sytuacją, ze dzwoni do Was jakas firma która zajmuje sie sondazami na temat oglądalnosci programów telewizyjnych i proponuje kasę za udostepnienie odbiorników na jakis czas. Ma jakis monter zainstalowac cos, za pomocą czego bedą wiedzieli jakie stacje ogladamy najczesciej. I jeszcze tablety czy smartfony. Tez , na jakie strony najczesciej sie wchodzi. Youtube czy inne.Bo nie wiem , czy mam sie bac? Powiedziałam im jak sie nazywam i gdzie mieszkam. Starosc nie radosc? Nie atakujcie mnie za bardzo, bo ... no cóz...

Gość_bida
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Dziwna sprawa

to pretekst żeby wleźć ci do mieszkania, w celu udowodnienia ze posiadasz odbiornik a nie płacisz abonamentu. Nie wpuszczaj do domu.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ani chybi :) Albo i nie. Może byc, ze ktos ma za duzo kasy :) Jakby takimi sposobami chcieli wchodzic do domów, to chyba do kazdego by dzwonili.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja myślę, że chodzi o proste kamery i podsłuchy. Mogą później w necie niezłą kasę z tego zrobić. Normalny człowiek nie podaje swoich danych przez telefon i nie pozwala nikomu obcemu majstrować w domu.

Gość_G
          Zgłoś
          Odpowiedz

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

ja tam mało oglądam TV tylko wiadomości i jakiś fajny film i tyle. a płacić trzeba

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ja włączam w weekendy, dzieci wyrosły z bajek, mąż w weekend tvn turbo ogląda. Nie ogladamy seriali w ogóle, czasem wiadomości. Same powtórki programów, a filmy są powtarzane po kilkanaście razy w ciągu roku. Np. "Listy do M" już z 5razy w tym roku na różnych kanałach były. A co mc płacić 50zł trzeba.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Odp.: Dziwna sprawa

To jest chore...

Będę się migdalić z mężem, a ktoś mnie będzie podglądał i nagrywał! Chore...

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

To mówicie żebym się nie umawiała z żadnym technikiem. Tak zrobię. Jak zadzwoni, to nie będę odbierała.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -