Jedna już leży u mnie pod blokiem. Kto będzie to sprzątał?
A jak z pozostawieniem hulajnogi? Bo pisali coś o 50 punktach, a można ją zostawić gdzie się chce wewnątrz strefy, np u siebie pod blokiem (no wiadomo tak żeby nikomu nie utrudniała ruchu), czy tylko w tych wyznaczonych miejscach?
Jedziesz tam gdzie chcesz i zostawiasz a oni je potem zbierają
Beda porozrzucane wszedzie jak w innych miastach
żałosna odpowiedź nie na temat.
Na iPhona wymagany IOS 13 także posiadacze starszych iPhonów zapomnijcie o hulajnogach
Na 7 letnim szajsungu śmiga. No cóż. Co firma to firma
https://um.ostrowiec.pl/aktualnosci/zglaszanie-nieprawidlowo-zaparkowanych-hulajnog-firmy-lime.html
Już stoją hulajnogi na środku chodnika. Zaczyna się ten śmietnik.
Ludzie, co z Wami? Czy w domu Was nie uczą porządku, normalnych zachowań społecznych. Czy jak weźmiesz taka hulajnogę, to nie możesz jej odstawić w bezpiecznym miejscu, normalnie postawionej, nie rzuconej? Czy to tak dużo...
No to już dokładnie wiemy, kto używa w Ostrowcu tego sprzętu. Miała być wygoda i porządek a wyszło jak zawsze. My Ostrowczanie potrafimy wszystko, oczywiście zdewastować. Tacy jesteśmy, nie nasze, nie dbamy.
Ale mów za siebie, nie za wszystkich.
Co za debilna maniera. Nikogo nie reprezentujesz, a piszesz "my".
Spierdalaj po prostu.
Ja nic nie dewastuję.
Każdy ten elektrosyf jak zobaczę na trawniku wyląduje w kontenerze , a bateria zostanę zutylizowana. Po jednym dniu już syf widać. Wypier***** z tym
dobrze że żule nie wiedzą że tam jest gps to zaraz to gówno trafi na ciężkie do pieca
Ciągle jakoś tak nie jestem przekonany czy można je wszędzie zostawiać
19:24
Nie chcesz nie korzystaj
Ale tez niw dewastuj
Nie twoje - nie tykaj
Dewastowanie ? Leży butelka na trawniku to podnoszę ją i wyrzucam do kosza. Tak samo będzie z tym. Widzę co jest w innych miastach i nie jestem zwolennikiem tego sprzętu
Mogła by wrócić era jazdy na rolkach a nie te hulajnogi,chociaż kondycję się robiło