No ok pracowniku Lime. Dodatkowo płacą Ci za takie posty?
18.33, piękny chaos w uporządkowanym mieście???? Mieszkasz gdzieś indziej?
Wszędzie teraz stoją te hulajnogi porzucone, przy ulicach, na kraweżnikach, wszędzie...
Jak porzucone? Wszędzie widziałem, że na stopce stoją, co prawda mogliby ludzie je stawiać bliżej krawężnika.
Hulajnogi są tak obskurne, że brzydziłbym się jej dotknąć.
Ja mam taką historię: o, jadę se rowerzem jak co dzień i widzę hulajnogę odpoczywająca pod kładką dla pieszych nad Kamienną, więc wziąłem i wyciągnąłem, bo może pijana albo jakiej pomocy potrzebuje :) Następnego dnia również widziałem zieloną hulajnogę w tym samym miejscu. Nasuwają się dwa wnioski: po 1. firma ma w nosie stan sprzętu, który oferuje klientom, po 2. małoletnim chamusiom wydanym na świat przez prostactwo nie wpojono szacunku dla mienia prywatnego i wspólnego. Ziemkiewicz w swoim "Polactwie" postawil tezę, ze komuna w Polsce zabiła w ludziach jakiekolwiek odruchy integrujące nas jako społeczeństwo. Może poza podpierdalaniem.
W Krakowie te hulajnogi pozawieszane na drzewach czy na dachach widzialam.A wy ze przewrócona kolo klatki czy na parkingu .Jeszcze malo widzieliscie .
Z Ostrowca szybko wycofają się.
Nie będzie zainteresowania.
2 minuty jazdy hulajnogą to 1,98 zł. A bilet MZK na OKK jest tańszy tylko 1,50 zł.
Bombelki 500+ wychwywane bezstresowo nie potrafia po sobie sprzatac
Co z dezynfekcją, jest pandemia
Tragiczne doniesienia z Serbii. W pożarze zginęła cała rodzina