Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

E-papierosy

Ilość postów: 42 | Odsłon: 3937 | Najnowszy post
  • E-papierosy

Chcialbym poznac opinie wasza na ten temat mam e papierosa ile nas jest osob ktore pala i sobie chwala ten sposob na puszczaniuie dymka?

NiepojmujeWas
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: E-papierosy

Ja mam .Ale czy sobie chwalę? Chciałabym w ogóle nie palic. I moze mi sie uda, bo zwykłych papierosów nie kupuję , a tego palę coraz rzadziej.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

ja rowniez po 10 latach palenia papierosow dzieki e papierosowi zobaczylem jak sie dobrze czuje i jak to smierdzi jak ktos pali szok mysle ze nie bede palil wogole juz 3 tygodnie bez fajek tylko E

NiepojmujeWas
        Zgłoś
        Odpowiedz

I podobno mozna je palic wszedzie:)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: E-papierosy

Jak już 3 tygodnie palisz E to nawet jakbyś chciał to nie wrócisz do zwykłych, bo kompletnie nie będę ci smakować. Ja po miesiącu wapowania z czystej ciekawości spróbowałem analoga i wytrzymałem 2 buchy.

Mruwa
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

ja prawie dwa miesiące nie pale normalnych fajek i jest mi o niebo lepiej ;)

Gość_e zioom
          Zgłoś
          Odpowiedz

I ja dołączę się do pozytywnych opinii o elektroniku.Już miesiąc nie palę zwykłych,kasy bardzo dużo zaoszczędziłem,do zwykłych fajek mnie nie ciągnie,nawet jak ktoś obok stoi i pali.Są wśród moich znajomych osoby,które po kilku miesiącach wracały do zwykłych papierosów ale są i tacy,którzy całkowicie rzucili.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

ja 3 miechy nie pale normalnych fajek, zaczynałem od płynu 18 a teraz pale 6mg wiec coraz mniej tej nikotyny. Polecam naprawde

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

ja nie pale juz 6mies zwyklych tylko E sprobowalam raz zwykłego masakra nigdy wiecej

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

e papierosy nie są jeszcze przebadane dokładnie ale słyszę co raz częściej głosy że również są szkodliwe także sam nie wiem, cieszę się tym że w ogóle nie palę.

roberciksmithek
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nikt nigdy nie udowodnił żadnej szkodliwości e-papierosów. I chyba nie sądzisz, że koncerny tytoniowe, które w Stanach, gdzie E-P jest bardzo popularny, po tym jak potraciły miliardy dolarów nie zleciły takich badań?

Polskie badania liquidów:

http://edym-foto.pl/pliki/Scan0001.pdf

http://edym-foto.pl/pliki/Scan0002.pdf

http://edym-foto.pl/pliki/Scan0003.pdf

http://edym-foto.pl/pliki/Scan0004.pdf

http://edym-foto.pl/pliki/Scan0005.pdf

Mruwa
        Zgłoś
        Odpowiedz

takie badania od handlarza e-papierosami to weź sobie w ramke opraw i na ścianie powieś :) znajdź badania z niezależnego źródła.Ja po e miałem dużo większy kaszel, a przynajmniej po olejku od e-dyma wiec nie rozumiem tych waszych zachwytów, w dodatku jak sie nieraz napilem tego liquidu to zycze smacznego, to jest jeszcze mocno niedopracowane

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

To były badania na zlecenie, a przeprowadziło je Laboratorium Mikrobiologiczne z Dąbrowy Górniczej. Nie wydaje mi się, żeby ta instytucja zajmowała się handlem e-papierosami. Widzę jednak, że Ty dałeś sobie spokój i zapewne wróciłeś do zwykłych papierosów, więc życzę szczęścia w dokarmianiu raka. Mnie i wielu osób już ten problem nie dotyczy, właśnie dzięki e-p.

Mruwa
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Zauważyłem, że teraz e-papierosy robią furorę, dobrze. To naprawdę 100 razy lepszy sposób niż zwykłe fajki.

server
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

jakie smaki polecacie? Paliłem Red Bulla porzeczke jabłko wisnie noi lm i szukam nowych inspiracji co polecacie?

Gość_ZwolennikWybuchu
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

http://pej.cz/E-papierosy-to-nie-zarty-Wie-o-tym-caly-swiat-poza-Polska-WIDEO-a5837

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Paliłem normalne fajki 25 lat teraz jadę na e papierosie już czwarty miesiąc i jest ok, nie mam zamiaru wrócić do tradycyjnych. A cały dym o to, że koncerny tytoniowe tracą kasę na tym wszystkim i dlatego mącą nam w głowach.

Gość_azazel
          Zgłoś
          Odpowiedz

To bedzie długa wojna.Koncerny nadal stać na stawianie zarzutów e-fajkom,a producentom e papierosów i całemu zapleczu już rośnie taki rynek zbytu że będzie ich stać na odpieranie zarzutów latami.

Osobiście popalam e-faję i rzeczywiście jest o niebo lepiej niż z tradycyjnymi papierosami. Prawdopodobnie niebawem w UE założą akcyzę jak na zwykłych papierosach,wiadomo że budżet nie może tracić ;/

Gość_nn
            Zgłoś
            Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -